Όλα για το διπλό - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βαλένθια – Παναθηναϊκός ώρα

Βαλένθια – Παναθηναϊκός ώρα: Όπως είπε και ο Γιώργος Βόβορας, ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια και θα επιχειρήσει να την πάρει.

Το τριφύλλι, άφησε πίσω του την ήττα από την Εφές στο ΟΑΚΑ και σήμερα θα τα δώσει όλα στην Ισπανία, προκειμένου πάρε τη νίκη κόντρα στη Βαλένθια (22.00).

Ο τεχνικός του του τριφυλλιού πήρε 13 παίκτες μαζί του, με το Νεμάνι Νέντοβιτς να αποτελεί ερωτηματικό αν αγωνιστεί. Η απόφαση θα παρθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Ο Γιώργος Βόβορας δήλωσε σχετικά:

«Η Βαλένθια είναι μια ομάδα που έχει εξαιρετική δημιουργία. Είναι πολύ καλή τόσο στο ”πικ εν ρολ”, όσο και στο χαμηλό ποστ. Πασάρει και προσπαθεί να εκτελέσει μέσα από το ζωγραφιστό, κυρίως με τους Κάλινιτς και Ντούμπλιεβιτς, άρα έχουμε μια σύνθετη δουλειά στο αμυντικό μας κομμάτι καθώς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε παίκτες με μεγάλο ταλέντο στο σκοράρισμα αλλά και την δημιουργία».

Όσο για τα προηγούμενα ματς με την CSKA Moscow και την Anadolu Efes αλλά και τα προσεχή με την Valencia Basket και την TD Systems Baskonia Vitoria-Gasteiz, ο προπονητής του «τριφυλλιού» τόνισε: «Μας έχουν πληγώσει οι τελευταίες ήττες απέναντι σε καλές ομάδες όπου πολεμήσαμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για το χθες, έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια εκτός έδρας, πρέπει να συγκεντρωθούμε και να αφοσιωθούμε σε αυτά».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News