Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Βαλένθια - Παναθηναϊκός Live Streaming

 

 

  • 28/12/2017 – 22:00
  • Fuente de San Luis, Βαλένθια
  • Novasports 1 HD

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βαλένθια για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός Superfoods θέλει μόνο τη νίκη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βαλένθια, προκειμένου να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο γύρο της Euroelague.

Οι «πράσινοι» θέλουν να πανηγυρίσουν την ενδέκατη εφετινής τους νίκη στη διοργάνωση, η οποία θα τους δώσει το δικαίωμα να αναρριχηθούν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν υπολογίζει στον Νικ Καλάθη, ο οποίος είναι τραυματίας και έμεινε εκτός αποστολής. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν και οι «πράσινοι» περιμένουν από τους Λεκαβίτσιους και Ντένμον, να καλύψουν το κενό του Καλάθη.

Από την άλλη πλευρά, οι «νυχτερίδες» θα παραταχθούν χωρίς τους Βίβες, Ντιό, Σάστρε, Γουίλιαμς και Γκαρσία. Η ομάδα του Τσους Βιντορέτα βρίσκεται στο 3-11, όμως στην έδρα της θεωρείται επικίνδυνη και αυτό υπογράμμισε τις τελευταίες ημέρες ο Πασκουάλ στους παίκτες του.

Αυτή θα είναι η τρίτη αναμέτρηση των δυο ομάδων. Στις δυο προηγούμενες, το 2010, μετρούν από μια νίκη στην έδρα του αντιπάλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Νταβίντ Ρομάνο (Ισραήλ).

Χρυσάφι πληρώνει το προγνωστικό στο Βαλένθια – Παναθηναϊκός!

«Ξέρω καλά τη Βαλένθια, διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλος μας χρειάζεται τη νίκη κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα τον σύλλογο της Βαλένθια. Παίζει καλύτερα απ’ ότι δείχνει η βαθμολογική της θέση καθώς έχασε πολλά πολλά παιχνίδια. Έχουμε λοιπόν μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά αλλά και στο τακτικό κομμάτι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη», δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 22:00, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasposrts1 HD.

Βαλένθια – Παναθηναϊκός Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

http://ifirstrowus.eu/watch/609296/1/watch-valencia-vs-panathinaikos.html

http://ifirstrowus.eu/watch/609296/2/watch-valencia-vs-panathinaikos.html

http://www.sportingvideo1.com/20171228/vv5a4477dc056ad7.81177465-1870862.html

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News