ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming : Ζωντανά ο αγώνας

ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Δείτε τον αγώνα ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming σήμερα ζωντανά, με τους πειραιώτες να τα.. δίνουν όλα, εν όψη της ανάγκης τους για πρόκριση στα playoffs. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται περίπου 11-13 νίκες στις 17 αγωνιστικές του δευτέρου γύρου της Ευρωλίγκας για να προκριθεί, καθώς είναι στην… εντατική και ψάχνει νίκη στη Βαλένθια για να μην πεθάνουν και οι τελευταίες ελπίδες πρόκρισης. Φαντάζει από πολύ δύσκολο ως απίθανο, βάσει και της εικόνας που παρουσιάζει, αλλά οφείλει να το παλέψει ως το τέλος.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Η ανάλυση

Απόψε οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στην Βαλένθια την ομώνυμη ομάδα στις 22:00. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 2 (θα βρείτε links για ζωντανή μετάδοση, παρακάτω) και με νίκη θα διατηρήσουν μια κάποια ελπίδα για τη συνέχεια, ειδικά από τη στιγμή που ακολουθούν τα βατά ματς με Άλμπα και Μπάγερν στο ΣΕΦ. Αντίθετα, ενδεχόμενη ήττα θα τους απομακρύνει ακόμη περισσότερο από το στόχο. Ο Κεστούτις Κεμζούρα, που δεν αποκλείεται να κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο του Ολυμπιακού, θα έχει μια… άλλη ομάδα στην διάθεσή του.

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Οι Γουίλ Τσέρι και Γουίλι Ριντ αποτελούν ουσιαστικά παρελθόν για πειθαρχικούς λόγους, ενώ επέστρεψε από τον δανεισμό του στον Ιωνικό Νίκαιας ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος κι αναμένεται να κάνει επίσημο ντεμπούτο.

Πολ και Μιλουτίνοφ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, με τον Σέρβο ψηλό να είναι αμφίβολος, ενώ χθες έβγαλε μέρος της προπόνησης. Όπως παραδέχτηκε και ο Κεστούτις Κεμζούρα τα προβλήματα δεν είναι λίγα, ο Ολυμπιακός δεν βιώνει μια καλή περίοδο, αλλά όλοι οφείλουν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να βοηθήσουν ώστε να αλλάξουν τα δεδομένα.

Βαλένθια – Ολυμπιακός Ιστορικό: Μόνο μια ήττα από Βαλένθια

Ο Ολυμπιακός έχει την υπεροχή στην προϊστορία των αναμετρήσεών του με τη Βαλένθια μετρώντας οκτώ νίκες σε εννιά αναμετρήσεις. Μάλιστα η μοναδική του ήττα ήταν στον Κορυδαλλό πριν από 16 χρόνια και έκτοτε μετρά μόνο νίκες, εκ των οποίων και τέσσερις στην Ισπανία.

Δείτε εδώ τα highlights του τελευταίου αγώνα:

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Τι γράφουν στα social media Ολυμπιακός και Βαλένθια;

Από νωρίς σήμερα, οι δύο ομάδες ξεκίνησαν τα post στα social media. Δείτε εδώ τι γράφουν:

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

https://www.instagram.com/p/B7Io9qcC1E2/

Δείτε τον αγώνα Βαλένθια – Ολυμπιακός ζωντανά εδώ:

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://soccerjumbotv1.me/ch-7.html

http://trgoalstv1.me/stream17.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch6.html

http://assia.tv/live2/udar-tv/?lang=en

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News