Βαγιαννίδης: Το συμβόλαιο που προσφέρει ο Παναθηναϊκός - Στο παιχνίδι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός

Βαγιαννίδης όπως Ντι Λορέντσο... των 8 εκατ. ευρώ (pic)

O Γιώργος Βαγιαννίδης δεν έχει ανανεώσει ακόμη με τον Παναθηναϊκό και η περίπτωσή του παραμένει δύσκολη.

Η πρόταση ανανέωσης που του έχει κατατεθεί από τον Παναθηναϊκό είναι συγκεκριμένη και έχει πέσει στο τραπέζι καιρό τώρα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει sportime, οι πράσινοι προσφέρουν τριετές συμβόλαιο και τον μήνα 1.500 ευρώ. Ουσιαστικά μιλάμε για υπερτριπλασιασμό των νυν αποδοχών του Το σενάριο νέας βελτιωμένης πρότασης δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά παραμένει υπαρκτό. Σίγουρα θα έχει και νέα επαφή με τους «πράσινους».

Παράλληλα, όπως σημειώνει η εφημερίδα, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έκαναν την κίνησή τους. Αμφότεροι μπορούν να του προσφέρουν περισσότερα λεφτά, αν και το οικονομικό δεν είναι το πρωτεύον για εκείνον, και μία πιο εύκολη διαδρομή για να παίξει επαγγελματικά.

Ο Ολυμπιακός ασκεί μεγάλο πρεσάρισμα ώστε να τον πείσει και από τον Ιανουάριο, όταν θα μπορεί να υπογράψει, να τον κάνει δικό του. Ο ΠΑΟΚ, από την πλευρά του, έχει βάλει στο παιχνίδι τον Ζήση Βρύζα.

Τι θα κάνει ο παίκτης; Το εξωτερικό παραμένει προτεραιότητα, αλλά εάν δεν εμφανιστεί κάτι, θα εξεταστούν οι εντός συνόρων επιλογές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News