Βαγιαννίδης: Στο υψηλότερο επίπεδο, με το μυαλό μέσα στο κεφάλι του

Βαγιαννίδης: «Βοήθησε ο Σένκεφελντ στην αρχή - Κάναμε λάθη»

Πολύ καλός στο ματς του ΠΑΟ Β με την Καλαμάτα ήταν ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο παίκτης αποτελεί μεγάλο project και καλείται να συνέλθει από την αγωνιστική απραξία μηνών.

Μιλάμε για το ίδιο παιδί για το οποίο το 2017 υπήρξαν δημοσιεύματα που τον ήθελαν στο στόχαστρο της Πόρτο και της Μάνστεστερ Σίτι (!), ενώ την ίδια περίοδο είχε επιχειρήσει να τον «κλέψει» ο αιώνιος, δίχως επιτυχία από τη στιγμή που οι «πράσινοι» φρόντισαν να υπογράψουν άμεσα επαγγελματικό συμβόλαιο μαζί του.

Ο Βαγιαννίδης που το φθινόπωρο του 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους πράσινους καλείται να δικαιώσει -επιτέλους- όσους έλεγαν ότι αποτελεί τρομερή περίπτωση.

Ο Γιώργος ξεκίνησε την καριέρα του στον Αίαντα Παλλήνης και όσοι τον έχουν παρακολουθήσει κάνουν λόγο για έναν ξεχωριστό από πλευράς ισορροπίας ποδοσφαιριστή, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά (ταχύτητα-αντίληψη-τεχνική) και προοπτική να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο τα επόμενα χρόνια. Αρκεί να έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News