Βαγιαννίδης: «Γι’ αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Βαγιαννίδης: «Γι' αυτό έφυγα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης μίλησε για την επιλογή του να υπογράψει στην Ίντερ. Το παρασκήνιο των υπογραφών.

Διαβάζονται περισσότερο τώρα…

Η -ίσως- τελευταία ευκαιρία του Κόναν

Non stop πειράματα από Μπόλονι στην προπόνηση

Φρουτάκια με Εφτάρια – δωρεάν παιχνίδι και σε ποια καζίνο θα τα βρείτε |21+

Δείτε τι δήλωσε στην ιταλική ιστοσελίδα «sempreinter.com»:

Για το πως αισθάνθηκε όταν έμαθε πως ενδιαφέρεται για εκείνον η Ίντερ: «Μέχρι να υπογράψω το συμβόλαιο, δεν ήμουν σίγουρος. Στην αρχή μου φαινόταν απίστευτο, αλλά όταν υπέγραψα και όταν όλα τακτοποιήθηκαν, μόνο τότε πίστεψα πως όλα αυτά έχουν όντως συμβεί και ηρέμησα. Όλο αυτό τον χρόνο που διαπραγματευόμουν και έψαχνα ομάδα, άκουσα πολλά. Άκουσα για πολλές ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για μένα και έτσι δεν ήθελα να ενθουσιαστώ. Δεν ήθελα να απογοητευτώ αν τελικώς κάτι δεν πάει καλά. Προσπάθησα να μείνω προσγειωμένος και ρεαλιστής από την πρώτη στιγμή που η Ίντερ έδειξε ενδιαφέρον για μένα».

Για το πότε έμαθε για πρώτη φορά για το ενδιαφέρον της Ίντερ: «Πρόσφατα, μετά το τέλος της καραντίνας στην Ελλάδα. Ενημερώθηκα αρχικά για το ενδιαφέρον της Ίντερ από τους εκπροσώπους μου. Μου είπαν από την πρώτη στιγμή πως το ενδιαφέρον για μένα είναι σοβαρό. Και πράγματι ήταν. Έτσι, χωρίς πρακτικά να το αντιληφθώ, ξεκίνησα τις συζητήσεις μαζί τους».

Για το διάστημα που έχει υπογράψει, για το αν υπάρχει buy out αλλά και για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Έχω υπογράψει για τέσσερα χρόνια και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω απόδειξη για το αν υπάρχει buy out. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτό στο οποίο συμφώνησα είναι για να παίξω στην πρώτη ομάδα. Να λάβω μέρος στην προετοιμασία με την πρώτη και μετά να δούμε. Δεν θα έφευγα ποτέ από τον Παναθηναϊκό, από τον οποίο είχα πρόταση ανανέωσης με σημαντικό ρόλο στην ομάδα, για να πάω να παίξω σε Ακαδημίες κάποιου συλλόγου. Αυτό που κατάλαβα από τις συζητήσεις μου με την Ίντερ είναι πως πάω εκεί για να είμαι σημαντικός και μέλος της πρώτης ομάδας. Η Μονακό είχε δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για μένα και ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Με είχε προσεγγίσει και η Μάντσεστερ Σίτι, είχαμε κάποιες συζητήσεις. Η ΛΑΣΚ Λιντς επίσης ήταν πολύ πιεστική και έδειξε πως με θέλει πραγματικά. Γενικά, υπήρχε ενδιαφέρον για πολλές ομάδες, για κάποιο λόγο όμως δεν προχωρήσαμε σε τελικό στάδιο διαπραγματεύσεων. Ή δεν συμφωνήσαμε με κάποιες ομάδες στο πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, προκειμένου να πειστώ να αφήσω τον Παναθηναϊκό. Όλες όμως οι σκέψεις, όλες οι συγκρίσεις εξαφανίστηκαν όταν η Ίντερ έδειξε ενδιαφέρον για μένα και μου εξήγησαν πόσο σοβαρά με βλέπουν. Τότε για μένα όλες οι άλλες ομάδες εξαφανίστηκαν. Δεν είχα άλλες σκέψεις, δεν υπήρχε ανταγωνισμός. Ακόμα και μετά την προσφορά της Ίντερ, τουλάχιστον δέκα ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για μένα. Όμως όπως σας είπα, για μένα δεν υπήρχε πια καμία αμφιβολία, δεν υπήρχε τίποτα άλλο να σκεφτώ».


Eλέγξτε επίσης

Παναθηναϊκός τραγωδία - Έμφραγμα στις καθυστερήσεις!

Επίσημο: Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού με Λαμία

Μεγάλη έκπληξη στην αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λαμία. Διαβάζονται περισσότερο τώρα… Η -ίσως- τελευταία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.