Τζόρτζεβιτς: "Ο Ουίλιαμς και ο Χάντερ είναι σπουδαίοι παίκτες"

Τζόρτζεβιτς: "Ο Ουίλιαμς και ο Χάντερ είναι σπουδαίοι παίκτες"

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς έπλεξε το εγκώμιο των Ουίλιαμς και Χάντερ αλλά καυτηρίασε και τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Αναλυτικά τόνισε: “Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ίσως η πιο σημαντική της σεζόν. Αρχίσαμε άσχημα το ματς κάτι που θα συζητήσουμε με τα παιδιά.

[ads2]

Από το δεύτερο δεκάλεπτο και έπειτα δεν παίξαμε απλά, παίξαμε για να νικήσουμε. Στην αρχή δεν είχαμε λύσεις στο χαμηλό ποστ απέναντι στον Ερντέν και θέλω να υπογραμμίσω το πόσο μας έλλειψε η σπουδαία άμυνα του Κούζμιτς. Βεβαίως και έχουμε βάθος, έχουμε παίκτες με ποιότητα, όμως το ότι αρχίσαμε άσχημα έχει να κάνει με την άμυνά μας στο χαμηλό ποστ. Δύο παιδιά, ο Γουίλιαμς και ο Χάντερ είναι σπουδαίοι παίκτες, όμως ακόμα μαθαίνουν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και πρέπει να τους βοηθήσουμε. Το ότι ήμασταν καλοί στα τρία τελευταία δεκάλεπτα έχει να κάνει με το γεγονός ότι παλέψαμε, βγάλαμε ενέργεια και επιθετικότητα”.

Από μέρους του ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα τόνισε: “Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες. Το σκορ ήταν συνεχώς “κλειστό”. Στο τέλος βγάλαμε ενέργεια, παίξαμε καλές άμυνες και βάλαμε μεγάλα σουτ. Προσπαθήσαμε να μείνουμε ομάδα ακόμη κι όταν κάποιοι από εμάς δεν έπαιζαν καλά. Αυτό είναι φυσιολογικό καθώς μιλάμε για ανθρώπους. Σε αυτά τα σημεία πρέπει η ομάδα να μένει ενωμένη και ήρεμη κάτι που εμείς καταφέραμε να πετύχουμε”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News