Τζόνσον: "Μειώνονται οι πιθανότητες για καλή θέση στα play off"

Τζόνσον: "Μειώνονται οι πιθανότητες για καλή θέση στα play off"

Διαβάστε τι δήλωσε ο Ουέσλι Τζόνσον μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά:

«Έβαλε αρκετά δύσκολα σουτ ο Ολυμπιακός. Κατάφεραν να σουτάρουν με καλά ποσοστά από την περιφέρεια και αυτό μας σκότωσε. Ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό. Χάσαμε κάποια αμυντικά ριμπάουντ στην τέταρτη περίοδο και ενώ για τρεις περιόδους δεν είχαμε χάσει ριμπάουντ και αυτό μας έκοψε τον ρυθμό.

Σε ένα παιχνίδι με μεγάλη αντιπαλότητα όπως αυτό πρέπει να μαθαίνυομε. Πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το παιχνίδι. Ακολουθεί το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Για την ψυχολογία μας θα είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά.

Αν δείτε τα περισσότερα σουτ έγιναν στο τέλος του χρόνου λόγω της πίεσης στην άμυνα. Έπρεπε να γυρίσουμε καλύτερα τη μπάλα και να βρούμε καλύτερες προϋποθέσεις για τα σουτ.

Οι πιθανότητες να βρούμε μια καλή θέση στα πλέι οφ μείώνεται, αλλά η μοίρα είναι να παλεύουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα και αυτό θα κάνουμε»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News