Σισέ: «Αυτά τα γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό...»

Σαν σήμερα το διπλό στην Ρώμη!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θυμήθηκε «στιγμές» από το πέρασμά του στον Παναθηναϊκό. Τα γκολ που δεν θα ξεχάσει, η υποδοχή των οπαδών.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για τη μεγαλύτερη του επιτυχία είπε: “Δεν είναι μια ποδοσφαιρική στιγμή ή τα τρόπαια, φυσικά πάντα θα είναι στην καρδιά μου, αλλά ο τρόπος που με υποδέχθηκε ο κόσμος, όταν ακόμα δεν είχα υπογράψει στον Παναθηναϊκό και αυτό δεν ξεχνιέται. Αυτή είναι η στιγμή, καθώς και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όμως όταν φτάνεις κάπου και δεν είναι η πόλη σου, δεν μιλούν τη γλώσσα σου και δεν γνωρίζεις κανέναν και ξαφνικά σε υποδέχονται έτσι, τότε νομίζεις πως έχεις κάνει τη σωστή επιλογή”.

Για το καλύτερο γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό δήλωσε: “Για το πιο όμορφο θα έλεγα το πέναλτι, που πήγε στη γωνία της εστίας απέναντι στον Πανιώνιο. Νομίζω πως ήταν ένα όμορφο γκολ. Και στο πιο συναισθηματικό κομμάτι, τα δύο γκολ που πέτυχα κόντρα στον Ολυμπιακό. Γνώριζα ότι είχε περάσει μεγάλο διάστημα, από τη στιγμή που τους είχαμε κερδίσει εντός έδρας, και ήταν μια ιδιαίτερη μέρα. Στα ντέρμπι συνήθως σκοράρω με οποιαδήποτε ομάδα που έχω αγωνιστεί”.

Για το κορυφαίο παιχνίδι που έχει αγωνιστεί επεσήμανε: “Το παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι εντός έδρας ματς και ήταν κάτι πολύ όμορφο. Είχα την ευκαιρία και την τιμή να σκοράρω. Δεν μπορούσαμε να γιορτάσουμε γιατί ακολουθούσε ο τελικός Κυπέλλου μετά από αυτό, όμως ήταν μια πολύ καλή στιγμή”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News