Tζιανπάολο Πατσίνι: Ψάχνοντας την αναγέννηση (vids)

Tζιανπάολο Πατσίνι: Ψάχνοντας την αναγέννηση (vids)

Το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα σηματοδοτήσει και το τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του Μλάντεν Πέτριτς. Κάτι που σημαίνει οτι στην γραμμή κρούσης του Παναθηναϊκού θα μείνει κενή μία θέση, την οποία οι «πράσινοι» καλούνται να καλύψουν.

Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στην σχετική λίστα του «τριφυλλιού» είναι αυτό του Τζιανπάολο Πατσίνι, ενός ικανότατου και έμπειρου ποδοσφαιριστή, ο οποίος ψάχνει την αναγέννηση στην καριέρα του.

[ads2]

Το ποδοσφαιρικό του status
Πριν σκιαγραφίσουμε το προφίλ του 31χρονου επιθετικού, ας δούμε ποια είναι η κατάστασή του τώρα και τις πιθανότητες που έχει για να έρθει στην Αθήνα. Φέτος είναι συμπαίκτης του Βαγγέλη Μόρα στην Βερόνα, στην οποία πήγε ως ελεύθερος το καλοκαίρι, με τις ετήσιες απολαβές του σύμφωνα με την GazzettaDelloSport να φτάνουν τις 580.000 ευρώ. Ποσό που σε καμία περίπτωση δεν είναι απαγορευτικό για τον Παναθηναϊκό και δεν αναμένεται να αποτελέσει εμπόδιο για την απόκτησή του.
Tζιανπάολο Πατσίνι: Ψάχνοντας την αναγέννηση (vids)
Από τα 30 ματς της εφετινής Serie A, ο 25 φορές διεθνής με την Εθνική Ιταλίας, στράικερ, έχει ξεκινήσει βασικός στα 16, έχει μπει αλλαγή στα 8, έχοντας συνολικά 1465 λεπτά συμμετοχής με την ομάδα του Κιέβο. Όσον αφορά τις επιδόσεις του; Αυτές δεν είναι και τόσο καλές, καθώς έχει μόλις 5 γκολ, 1 λιγότερο δηλαδή από τον Λούκα Τόνι που σηκώνει το βάρος στην επίθεση της ομάδας.Tζιανπάολο Πατσίνι: Ψάχνοντας την αναγέννηση (vids)

Η πορεία της Βερόνα όμως είναι η χειρότερη δυνατή και μόνο με… θαύμα θα γλιτώσει την υποβιβασμό στην Serie B, κάτι που σημαίνει οτι το καλοκαίρι θα γίνει μεγάλο ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της. Βέβαια το συμβόλαιο του «Πατσίνι» λήγει το καλοκαίρι του 2019, όμως δεν αποκλείεται να βρεθεί η χρυσή τομή για την λύση του, προκειμένου η ομάδα να εξοικονομήσει κάποια χρήματα.

Η πορεία μέχρι σήμερα
Όταν όμως ξεκινούσε την καριέρα του στην Αταλάντα, όλα έδειχναν οτι όχι απλά θα έφτανε σε top επίπεδο, αλλά θα έμενε εκεί για το μεγαλύτερο διάστημα στην καριέρα του. Και αυτό γιατί η προώθησή του από το αριστερό άκρο της άμυνας στην επίθεση, είχε θεαματικά αποτελέσματα, καθώς σε 55 συμμετοχές κατάφερε να πετύχει 15 γκολ. Κάτι που επέτρεψε στην Φιορεντίνα να πληρώσει κάτι παραπάνω από 5 εκατομμύρια, προκειμένου να τον πάρει στην Τοσκάνη το 2005.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News