Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Ποιες οι ομάδες «φαβορί»;

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Ποιες οι ομάδες «φαβορί»;

Παρά το γεγονός πως ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν επεσήμανε πως βλέπει το μέλλον του μακριά από την Ιταλία, τα στοιχήματα έχουν… πέσει και προβλέπεται παραμονή του 43χρονου τερματοφύλακα επί ιταλικού εδάφους. «Φαβορί» η Πάρμα, στα… αουτσάιντερ ο Παναθηναϊκός.

Προ ημερών, δημοσιοποιήθηκε το… ακραίο σενάριο Παναθηναϊκού – Μπουφόν, που προέκυψε από την Ιταλία. Αναπαράχθηκε στα ιταλικά και στα ελληνικά μέσα το δημοσίευμα του Sportface.IT. Μέχρι εκεί…

Ο «Τζίτζι» τόνισε πως θα δεχτεί την… πιο τρελή πρόταση. Μάλιστα, η Μπελενένσες τον προσέγγισε δημόσια, προσφέροντάς του τοπικό γλυκό στην Πορτογαλία για να τον δελεάσει!

Αυξημένες πιθανότητες για να τον αποκτήσει, συγκεντρώνει η Πάρμα, η ομάδα, από την οποία ξεκίνησε ο εμβληματικός τερματοφύλακας και εν συνεχεία, αναδείχθηκε (επί εποχής του πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού, Αλμπέρτο Μαλεζάνι!).

Αμέσως μετά, διεκδικούν επί ίσοις όροις τον Μπουφόν, οι Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο και Λάτσιο, ενώ λίγο πιο πίσω βρίσκεται η Τζένοα. Η θεαματική Αταλάντα είναι το απόλυτο αουτσάιντερ εντός ιταλικών συνόρων.

Στη λίστα με τα αουτσάιντερ περιλαμβάνονται, επίσης, οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη, Άιντραχτ Φρανκφούρτης, Ντιναμό Κιέβου, Γαλατασαράι, Σπόρτινγκ Λισαβόινας, Μπελενένσες και σύλλογοι από τη Βραζιλία!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News