Τζέρεμι Έβανς: Αντί για «ερυθρόλευκος» έγινε... «πράσινος» σε τιμή ευκαιρίας!

Επίσημο: Ανακοίνωσε Έβανς ο Παναθηναϊκός - Η διάρκεια του συμβολαίου

Ο Τζέρεμι Έβανς βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, ωστόσο, κατέληξε στη Χίμκι με 1 εκατ. ευρώ και τώρα ανήκει στον Παναθηναϊκό με λιγότερο από μισό εκατομμύριο ευρώ. Αυτό δεν λέγεται το τέλειο deal;

Οι Πειραιώτες είχαν βάλει στο… μάτι τον Έβανς, μάλιστα, φέρονταν να είχαν φτάσει και σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη, πριν έρθει η Χίμκι να τους χαλάσει τα σχέδια, βάζοντας στο τραπέζι επτά ψηφιά!

Εκείνη την εποχή, ο Ολυμπιακός έδινε στον Έβανς το ποσό των 700 χιλ. ευρώ, τελικά τον πήραν οι Ρώσοι στο εκατομμύριο. Τώρα, θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό με λιγότερα από 500 χιλ. ευρώ! Και πρόκειται για παίκτη, που προέρχεται από Final Four!

Η φθηνή και ποιοτική λύση του Έβανς, σε συνδυασμό με την παραμονή του Παπαπέτρου και τις αποδεσμεύσεις των Καλαϊτζάκη και Μπρέι, φτιάχνουν το έδαφος για την απόκτηση ενός καλού «άσου», που θα συμπληρώσει και το παζλ του ρόστερ του «Εξάστερου»!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News