Τζεκίρι: Τι έγινε με Πεδουλάκη, ποιο το κασέ του

Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τζεκίρι

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε, σύμφωνα με το Sportime, ο Τόνι Τζεκίρι της Βίλερμπαν.

Ο πανύψηλος (2.13) σέντερ που αποτελεί μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις τις διοργάνωσης έχει προταθεί στο “τριφύλλι” που δεδομένα θα ενισχυθεί με πεντάρι το καλοκαίρι.

Οι «πράσινοι» μάλιστα θα μπορούσαν να τον έχουν από πέρσι στο ρόστερ τους. Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη (ήταν τότε στον πάγκο), ο Νίκος Παππάς, είχε «εντοπίσει» τον Νιγηριανό σέντερ.

Μάλιστα το κασέ του ήταν χαμηλό τότε (200.000-250.000 ευρώ). Ο «Αρτζι» όμως, δεν άναψε το πράσινο φως για τη απόκτησή του.

Το κασέ του, όμως, ανέβηκε πια στα ύψη μετά την μεγάλη σεζόν που έκανε φέτος. Εχει φτάσει τα 800.000 ευρώ, ενώ στο παιχνίδι της απόκτησής του είναι πολλές ομάδες.

Ο Τζεκίρι φέτος έχει 8.7 πόντους (52.3% δίποντο, 66.2% βολές), 7.5 ριμπάουντ, 1.3 ασίστ και 12.8 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης ανά ματς στην Ευρωλίγκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News