Τζαβίδας: Τα πιθανά χρήματα που παίρνει από τη Λίβερπουλ ο Παναθηναϊκός

Τζαβίδας: Τα πιθανά χρήματα που παίρνει από τη Λίβερπουλ ο Παναθηναϊκός

Η Λίβερπουλ έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 16χρονο επιθετικό του Παναθηναϊκού Μάριο Τζαβίδα…

Το ενδιαφέρον για τον 17χρονο επιθετικό της Κ-19 Μάριο Τζαβίδα, έναν από τους πλέον ανερχόμενους παίκτες της ακαδημίας παραμένει έντονο.

Μετά τη Γιουβέντους, η οποία ασχολείται καιρό με τον νεαρό διεθνή με τις μικρές Εθνικές, πρόσφατα μπήκε στο στόχαστρο και της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τη Sportday.

Ο αγγλικός σύλλογος ζήτησε να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τα τροφεία του την παρουσία του στην ακαδημία του Παναθηναϊκού καθώς και διάφορα άλλα στοιχεία.

Ο νεαρός επιθετικός δεν είναι επαγγελματίας με αποτέλεσμα αν αποχωρήσει για τη Λίβερπουλ ή άλλη ομάδα, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάρει «ψίχουλα», δηλαδή μόνο τροφεία, τα οποία ίσως να μην ξεπερνούν τις 200.000.

Επίσης, δεν ε΄χει γίνει γνωστό αν το τριφύλλι του έχει προτείνει επαγγελματικό συμβόλαιο και πότε… Ωστόσο, ίσως τώρα να είναι λίγο αργά για οποιαδήποτε κίνηση.

Ο Μάριος Τζαβίδας αγωνίζεται ως επιθετικός και τη σεζόν που τελείωσε ήταν μέλος της Κ17 του Παναθηναϊκού ξεχωρίζοντας με τις επιδόσεις του και τα γκολ του, δεύτερος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Super League με 15 γκολ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News