Τύφλα να έχει ο Γκέμπελς... (pics)

Τύφλα να έχει ο Γκέμπελς... (pics)

Έχασε χτες το τρυλο? Ε και? Για την αδεσμευτη αντικειμενικη δημοσιογραφια, ειναι ενα απλό βραδυ. Σιγα την διαφορα. 32 ποντοι δεν ειναι κατι, τι 30, τι 40, τι 50.

«Μην τρελαινεστε» γραφει ο εγκριτος μπασκετικος αναλυτης. Ουδετερος φυσικα. «Και η Φενερ περυσι 30 εφαγε εκει και το σηκωσε». Το νεο καραπαπειπερ του μπασκετ που κυκλοφορει απο χτες. ΟΧΙ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ!!! Το μπουζουκι οργανο, ο αστυνομικος οργανο, αρα ο αστυνομικος ειναι μπουζουκι!

Μα το τρυλο εχει ενα μηνα που η ηττα παει συννεφο. Αεκ, Παοκ, Μπασκονια, Ζαλγκιρις, Μπαμπεργκ. Απο 14/12 μεχρι 13/1 σε ενα μηνα εχει γραψει 5 ηττες. Ποσα σχολια εγραψε ο «ουδετερος»? Κανενα. Μονο χτες το κλασικο «Μην τρελαινεστε, δεν τρεχει και τπτ, τι 30, τι 40, τι 50».

Μηπως εγραψε κατι για τις 2 σφαλιαρες σε 1 μηνα απο τον Παναθηναικο μεσα στο εξοχικο? Τπτ. Λεξη για τις ηττες. Εδω αλλοι εγραφαν οτι «σχεδον νικησαν». Τι εγραφε οταν…

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News