ΠΑΡΑΤΑΣΗ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός Live streaming

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός Live streaming 3/1/2020 | Ευρωλίγκα

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός Live streaming: Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στη Ρωσία, αλλά όχι στη Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν στο Καλίνινγκραντ και το “Sports Palace Yantarny” την πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018 του Δημήτρη Ιτούδη, στις 19:00.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2018 του Δημήτρη Ιτούδη έχει πετύχει 11 νίκες, με τον Ρικ Πιτίνο να ευελπιστεί πως οι παίκτες του θα καταφέρουν να μειώσουν στη μία τη διαφορά που τους χωρίζει με τη «ρωσική αρκούδα».

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από ήττα, 75-87, από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ αλλά και τρεις ήττες στα τελευταία παιχνίδια.

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Η αλήθεια είναι πάντως πως αυτές οι τρεις ήττες ήταν από ισχυρούς αντιπάλους, αφού εκτός της Ρεάλ τους «πράσινους» νίκησαν και οι Μπαρτελόνα, Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Η ΤΣΣΚΑ πέτυχε αγχωτική νίκη εντός έδρας επί της Αρμάνι Μιλάνο (78-75) για την 16η αγωνιστική και προέρχεται από πέντε νίκες στα τελευταία 6 παιχνίδια της. Αντίπαλο θα βρει ο Νικ Καλάθης τον πρώην «πράσινο» Μάικ Τζέιμς, σε μία πολλά υποσχόμενη «μονομαχία» στον «άσο» για τους Ευρωπαίους φιλάθλους.

Ο Τζέιμς έχει μέσο όρο φέτος 20 πόντους και 4,5 ασίστ και είναι μόλις ο ένας από τους τρεις παίκτες που πετυχαίνουν από 20 πόντους και πάνω μέσο όρο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στον αντίποδα, ο Καλάθης έχει περιοριστεί φέτος σε 13,8 πόντους, αλλά οι 8,6 ασίστ που μοιράζει ανά παιχνίδι είναι το υψηλότερο νούμερο στον συγκεκριμένο στατιστικό τομέα.

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός Live streaming | Εκτός ο Βουγιούκας

Ο Ρικ Πιτίνο άφησε στην Αθήνα για λόγους τακτικής τον Ίαν Βουγιούκα, ενώ προανήγγειλε πως θα χρησιμοποιήσει αρκετά στο «4» τον Ντίνο Μήτογλου για να περιορίσει το πρόβλημα των ριμπάουντ.

Η ΤΣΣΚΑ, που παίζει εδώ και μήνες χωρίς τον Γουίλ Κλάιμπερν, έχει ρεκόρ 11-5 και θέλει να φτάσει για δεύτερη φορά φέτος σε τέταρτη σερί νίκη, προκειμένου να παραμείνει σε τροχιά πλεονεκτήματος έδρας.

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός Live streaming | Η προϊστορία

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 40 φορές στο παρελθόν, με την ΤΣΣΚΑ να μετρά 21 νίκες έναντι 19 του Παναθηναϊκού και 14 σε 18 ματς στη Μόσχα.

Οι «πράσινοι» κέρδισαν εκεί τον Μάρτιο με το τρίποντο του Νικ Καλάθη στην εκπνοή για πρώτη φορά από το Δεκέμβριο του 2010 και μετά από εννιά σερί ήττες.

Το «τριφύλλι» έχει το πάνω χέρι στα πολύ μεγάλα ραντεβού των δύο ομάδων, καθώς έχει νικήσει την ΤΣΣΚΑ σε δύο τελικούς (2007 στην Αθήνα, 2009 στο Βερολίνο) κι έναν ημιτελικό (1996 στο Παρίσι), ενώ σε δύο αναμετρήσεις σε μικρούς τελικούς Final Four οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Παναθηναϊκός Live streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δες τον αγώνα σε Live Streaming* εδώ (Εγγραφή)

http://soccerjumbotv1.me/ch-2.html

http://trgoalstv1.me/stream12.html

http://www.sports-stream.net/ch/ch31.html

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News