ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-86: Η κριτική των πρασίνων

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 93-86: Η κριτική των πρασίνων

Ο Νότης Καμπέρης αξιολογεί τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέλος… το μαρτύριο για τον Παναθηναϊκό. Στη Μόσχα οι παίκτες του Όντεντ Κάτας παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι, σε σχέση με τον όλεθρο της Δευτέρας απέναντι στην Ζενίτ. Μάλιστα, έφθασαν να διεκδικούν και το αποτέλεσμα 1:00 πριν το τέλος.

Όντεντ Κάτας (5/10): Προσπάθησε για το καλύτερο, θορυβούμενος και ο ίδιος από το βαρύ αποτέλεσμα στην Αγία Πετρούπολη. Επωφελήθηκε από την παρουσία του Μακ, ο οποίος βρέθηκε σε καλό βράδυ και μέχρι ένα βαθμό, του έφυγε το «βάρος» να βρει τον οργανωτή των επιθέσεων του Τριφυλλιού.

Σέλβιν Μακ (7/10): Επτά ασίστ, επτά και στη βαθμολογία. Για αυτό τον λόγο, αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Στο πιο παραγωγικό του βράδυ στην Ευρώπη με τα πράσινα, ο Αμερικανός σκόραρε και 12 πόντους. Έχασε το κρίσιμο τρίποντο στο φινάλε της αναμέτρησης.

Γιώργος Παπαγιάννης (4/10): Μπήκε με το… δεξί στην αναμέτρηση και έβαλε 3/4 δίποντα. Παρόλα αυτά, αγωνίστηκε μόλις ένα δεκάλεπτο.

Λευτέρης Μποχωρίδης (2/10): Κακή εμφάνιση από τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι στα έξι λεπτά που αγωνίστηκε.

Ζακ Όγκαστ (2/10): Και ο… Ζαχαρίας δεν συνεισέφερε στην Μόσχα. Ένα καλάθι ο απολογισμός του.

Ιωάννης Παπαπέτρου (8,5/10): Ο κορυφαίος του Παναθηναϊκού ήταν ο αρχηγός, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παπ προσπάθησε να ξαναβάλει την ομάδα στο κόλπο της νίκης στην δ’ περίοδο. Συνολικά, έβαλε 15 πόντους, μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ.

Λεωνίδας Κασελάκης –

Ίαν Βουγιούκας –

Νεμάνια Νέντοβιτς (7/10): Ο Σέρβος έδειξε τις δημιουργικές του αρετές και είχε μια μεστή εμφάνιση απέναντι στους Ρώσους. Η μηχανή Νέντο παίρνει ξανά μπρος με 10 πόντους και 6 ασίστ.

Άαρον Ουάιτ (6/10): Ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε σε καλό βράδυ με 10 πόντους και 2 ριμπάουντ.

Ντίνος Μήτογλου (6,5/10): Έχει χτίσει καλή παράδοση ο Μήτογλου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Σε μια ακόμη, καλή εμφάνιση ο Έλληνας φόργουορντ είχε 12 πόντους και 4 ριμπάουντ. Προβλημάτισε τον Ιτούδη με το μακρινό σουτ (2/3 τρίποντα).

Μπεν Μπέντιλ (5/10): Το πάλεψε ο Μπέντιλ απέναντι στα θηρία της ΤΣΣΚΑ. Θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα εντός πεδιάς, ωστόσο, βρήκε τον τρόπο να πληγώσει τον αντίπαλο από μακριά (2/3 τρίποντα).

Χάουαρντ Σαντ Ρος (4/10): Μέτρια εμφάνιση για τον Κουβανό σε μια κακή για εκείνον, διαβολοβδομάδα. Σημείωσε 11 πόντους και 1 ασίστ για 4 λάθη!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News