ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός Live Streaming

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός Live Streaming

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός Live Streaming: Δυνατό τεστ με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας δίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, στον τελικό του «Γκομέλσκι Καπ».

ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ολυμπιακός Live Streaming | Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη (19:00, Cosmote Sport 4), μετά τη χθεσινή νίκη τους επί της Ούνικς, στο πρώτο ματς του τουρνουά.

Από την πλευρά της, η ΤΣΣΚΑ ξεπέρασε εύκολα χθες το εμπόδιο του Προμηθέα Πάτρας. Ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική ετοιμότητα της ομάδας του, λίγες ημέρες πριν από την έναρξη της φετινής Euroleague.

[the_ad id=”309114″]

Μπλατ: «Πήρα πολλές πληροφορίες»

Αρκετές πληροφορίες, ενόψει της έναρξης της Ευρωλίγκας, συνέλεξε ο Ντέιβιντ Μπλατ από τη φιλική νίκη του Ολυμπιακού επί της Ούνιξ Καζάν.

«Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Είμαι σίγουρος πως η Ούνιξ θα είναι φέτος μια πολύ ανταγωνιστική και σκληρή ομάδα.

Θα ήθελα να μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές του τουρνουά.

Είναι προφανώς ένα από τα καλύτερα τουρνουά προετοιμασίας και ο Ολυμπιακός είναι χαρούμενος και περήφανος που συμμετέχει για ακόμη μία χρονιά, λόγω της καλής μας σχέσης με έναν επίσης σπουδαίο οργανισμό, την ΤΣΣΚΑ.

Παίζεις υψηλού επιπέδου αγώνα και έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις πράγματα, που πιθανότατα θα χρειαστεί να κάνεις σε δύσκολα και ‘κλειστά’ ματς της Ευρωλίγκας. Μόλις πρόσφατα βρεθήκαμε όλοι μαζί, με εξαίρεση του Μπόλντγουιν.

Σε ερώτηση αν το ένα παιχνίδι την εβδομάδα θα βγει σε καλό ή σε κακό στον Ολυμπιακό και τι περιμένει ο ίδιος απάντησε: «Είναι αχαρτογράφητα νερά. Δεν έχει ξαναγίνει.

[the_ad id=”273506″]

Οπότε δεν μπορώ να σας πω πως περιμένω να γίνει αυτό ή το άλλο. Ξέρω πως αυτό θα γίνει και αυτό πρέπει να γίνει.

Αυτό που περιμένω είναι πως θα έχουμε κάποια πλεονεκτήματα από αυτή την κατάσταση και θα αντιμετωπίσουμε τα οποιαδήποτε μειονεκτήματα προκύψουν».

Δείτε τα λινκς για να παρκολουθήσετε το παιχνίδι…

http://assia.tv/live2/super-sport/?lang=cz

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News