Τσουκαλάς: «Από 1η Οκτώβρη θα τους συντρίψουμε όλους» (vid)

Τσουκαλάς: «Από 1η Οκτώβρη θα τους συντρίψουμε όλους» (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς έκανε το δικό του σχόλιο για το φετινό πρωτάθλημα στην εκπομπή του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού τόνισε ότι από τον Οκτώβριο και μετά καμία ομάδα δεν θα μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι θα συντρίψουν όλους τους αντιπάλους τους.

Δείτε παρακάτω στο βίντεο στο 39:15:

«Καθαρίζει» και τον ΠΑΣ – Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Super League. Το «τριφύλλι» έχει αποδείξει ότι μέσα στη Λεωφόρο δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, για την ακρίβεια τους διαλύει όλους. Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοδοξούν να κρατήσουν απόρθητο το κάστρο τους και να κάνουν το 5/5 στο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι», μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας και έχουν πραγματοποιήσει ιδανική εκκίνηση. Το μεγάλο τους όπλο παραμένει η άμυνα, αφού έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ και απέναντι στον ΠΑΣ δεν θα αλλάξουν συνήθειες. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον είναι πλέον διαθέσιμοι σημαίνει ότι γίνονται ακόμα πιο ποιοτικές οι επιλογές του Γιοβάνοβτις στην άμυνα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα για το «5 στα 5» και το +7 από τον Ολυμπιακό! Σέντρα στις 21:30.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News