Τσοκάι: «Ο κόσμος να είναι δίπλα μας γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλές νίκες μπροστά του»

Στη Λεωφόρο τα μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού

Μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού έδωσε ο Ένις Τσοκάι με τον νεοαποκτηθέντα μέσο να κελί τους φιλάθλους στο γήπεδο τονίζοντας πως υπάρχουν πολλές ακόμα νίκες.

Ο Αλβανός μέσος του Παναθηναϊκού, Ένις Τσοκάι μιλώντας στο PAO TV ανέφερε τα εξής:

Για το ποια ήταν η πρώτη του αντίδραση όταν ενημερώθηκε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Όταν άκουσα για την πρόταση του Παναθηναϊκού, ένιωσα μεγάλη χαρά, καθώς είναι ένα μεγάλο κλαμπ και ανυπομονούσα να έρθω εδώ».

Για το στυλ του παιχνιδιού που του: «Είμαι αμυντικός μέσος και οι ικανότητες μου είναι να τρέχω πολύ, να πηγαίνω επιθετικά στην μπάλα, να έχω στην κατοχή μου την μπάλα και θεωρώ ότι θα αρέσω στους οπαδούς».

Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού: «Τους λέω ότι θέλω να είναι στο πλευρό μας και να μας παρακολουθούν από κοντά στο γήπεδο, γιατί ο Παναθηναϊκός έχει πολλές νίκες μπροστά του».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News