Τσίπρας: "Αργός θάνατος για τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος - Πονάει τον Παναθηναϊκό ο Γιαννακόπουλος"

Ατάκα σε Τσίπρα στη Μητρόπολη: «Που είναι οι κορμοράνοι Αλέξη» (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας μίλησε στο sport 24 radio και αναφέρθηκε και στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:

Για τον Βοτανικό: «Είναι Μια πονεμένη ιστορία διότι εγώ είμαι πονεμένος και ως Παναθηναϊκός. Η στάση και η θέση μου ως πρωθυπουργός ήταν να βοηθήσω όλες τις ομάδες να αποκτήσουν γήπεδο. Γι αυτό η ΑΕΚ προχώρησε, ο ΠΑΟΚ είναι σε καλό δρόμο και ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια. Έκανα προσπάθειες τόσο απέναντι στον Ερασιτέχνη, όσο και στην ΠΑΕ. Τους κάλεσα να βρεθεί μια λύση πριν από 2 χρόνια. Ο Βοτανικός είναι έτοιμο πρότζεκτ για γήπεδο 35.000 θέσεων με μειωμένο το εμπορικό κέντρο. Έφερα στο τραπέζι τότε τη σκέψη για το Γουδί. Συμφωνήσαμε με τον δήμαρχο, αλλά η ΠΑΕ δεν ενδιαφέρθηκε. Ο Αλαφούζος δεν ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρεται να κάνει πολιτική. Είχε υποτίθεται ως εχθρό τον Μαρινάκη, μετά έγιναν φίλοι. Είναι αργός θάνατος για τον Παναθηναϊκό.

Τότε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που πονάει και αγαπάει τον Παναθηναϊκό ήταν στη σκέψη του Athens Alive. Tου είπα να το προχωρήσουμε. Είναι όμως ένα σχέδιο που θέλει χρόνο. Υπάρχει γραφειοκρατία και σε τελική ανάλυση δεν ξέρω πόσο ικανοποιημένοι θα είναι οι επενδυτές. Τώρα βλέπω ότι υπάρχει ξανά ο Βοτανικός. Θεωρώ ότι δεν είναι λάθος. Ο Παναθηναϊκός μπορεί εύκολα να φτιάξει γήπεδο εκεί. Έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία από το ΣτΕ. Η τράπεζα που της ανήκει ένα μέρος, θέλει να γίνει το έργο. Νομίζω ότι ανο Ερασιτέχνης μπορεί να πείσει την ΠΑΕ είναι μια λύση».

Για τη χρηματοδότηση: «Η τράπεζα θα συμβάλλει επειδή θέλει να γίνει. Φυσικά υπάρχει το εμπορικό κέντρο εκεί, έστω και μικρότερο. Εγώ θα έβλεπα ακόμα και τη δυνατότητα αν δεν υπάρξει βέλτιστη οικονομικά πρόταση από τους ενδιαφερόμενους να σκεφτούμε και τη δυνατότητα να γίνει εκεί γήπεδο για Εθνική. Δηλαδή να γίνει γήπεδο από κράτος και ο Παναθηναϊκός να το νοικιάζει. Αυτό το λέω, φυσικά, ως μια εξτρά λύση που προτάθηκε»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News