Τσιαντάκης: «Ποια πέτρινα χρόνια; Στέρησαν στον Ολυμπιακό τίτλους που άξιζε!»

Τσιαντάκης: «Ποια πέτρινα χρόνια; Στέρησαν στον Ολυμπιακό τίτλους που άξιζε!»

Ο Νίκος Τσιαντάκης έκανε λόγο για τίτλους που άξιζε αγωνιστικά ο Ολυμπιακός αλλά τους έχανε γιατί δεν είχε την δύναμη που είχαν οι υπόλοιπες ομάδες!

Απόσπασμα από τα όσα ανέφερε στο «sportday.gr»:

–Αυτά όλα που μου περιγράφετε όμως, ήταν και τα λεγόμενα “πέτρινα χρόνια”.

–Δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση. Μπορεί να το λένε επειδή δεν πήραμε πολλούς τίτλους, αλλά τι σημαίνει “πέτρινα”; Ξαναλέω εμείς παίζαμε μπαλάρα και αξίζαμε να πάρουμε τους τίτλους. Όμως γίνονταν διάφορα σκηνικά, με δακρυγόνα, με φώτα και ενώ παίρναμε τα ματς, τελικά αυτά… ξαναγίνονταν.




Πάνω εκεί θέλω να πω ότι δεν είχαμε τη δύναμη και την είχαν άλλοι και καταλαβαίνετε τι εννοώ. Να σας θυμίσω ότι συχνά κερδίζαμε και τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, ενώ με τις μικρές ομάδες βάζαμε έξι και οκτώ γκολ. Έμεινε λοιπόν η φράση “πέτρινα χρόνια” η οποία όμως δεν αντικατοπτρίζει την αξία των παικτών, αλλά και της ομάδας.

–Σας λείπει ένα πρωτάθλημα;

–Ναι μου λείπει, αλλά λείπει και για όλη την ομάδα που είχαμε τότε. Αξίζαμε να πάρουμε, όχι μόνο ένα, αλλά τουλάχιστον δύο τρία πρωταθλήματα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News