Τσεζένα για Κρίσετιγκ!

Μετά την Κροτόνε και την Αβελίνο, η Τσεζένα ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Λορέντζο Κρίσετιγκ, ο οποίος συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του Αντρέα Στραματσόνι.

Ο Λορέντζο Κρίσετιγκ αποτελεί μία από τις πρώτες εναλλακτικές επιλογές του Αντρέα Στραματσόνο για τη θέση του κεντρικού χαφ, όμως ταυτόχρονα απασχολεί πολλές ομάδες, από τις μικρές της Serie A και τις πρωτοκλασάτες της Serie B.

[ads2]

Μετά την Αβελίνο και την Κροτόνε, η Τσεζένα έρχεται να προστεθεί στις ενδιαφερόμενες. Το ξεχωριστό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο προπονητής, Μάσιμο Ντράγκο, έχει συνεργαστεί με τον Αντρέα Στραματσόνι και τον θεωρεί ως τον άνθρωπο ο οποίος τον ανέδειξε.

Ο Ντράγκο προορίζει τον Κρίσετιγκ για τη θέση του επιτελικού χαφ στο 4-2-3-1 που θα εφαρμόζει και επιχειρεί να τον δελεάσει, παρέχοντας εγγυήσεις ότι θα παίζει βασικός. Ένα δέλεαρ που ο 23χρονος ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να αγνοήσει, αφού θέλει να έχει χρόνο συμμετοχής.

Προς το παρόν, η Μπολόνια έχει δικαίωμα να ενεργοποιήσει τη ρήτρα και να αγοράσει τα δικαιώματα του Κρίσετιγκ έως τις 30 Ιουνίου, ενώ κατόπιν η απόφαση ανήκει και στην Ίντερ, στην οποία ανήκει ο αριστεροπόδαρος μέσος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News