Τσέρι: «Αντιεπαγγελματίας, σκ… η ανακοίνωση του Ολυμπιακού»!

Τσέρι: «Αντιεπαγγελματίας, σκ… η ανακοίνωση του Ολυμπιακού»!

Απίστευτα πράγματα από πρώην παίκτες του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα, οι πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, Μπράντον Πολ και Ουίλ Τσέρι ξέσπασαν κατά του Ουέιν Μπόλντγουιν για τα όσα συνέβαιναν τότε στην ομάδα τους.

Οι παίκτες είχαν άσχημους διαπληκτισμούς στα σόσιαλ με τον Τσέρι να χαρακτηρίζει «σκ…α» την ανακοίνωση της ομάδας του Πειραιά μετά το επεισόδιο ανάμεσα στον ίδιο και τον Μπόλντγουϊν κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Πολ:

«Είμαι επαγγελματίας, αλλά ποτέ δεν θα στηρίξω έναν άλλον άνθρωπο, που προσπάθησε να με φτύσει στο πρόσωπο. Κράτησα το στόμα μου κλειστό για τρία χρόνια γι’ αυτόν τον δειλό. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον χαρακτήρα του και θα σας πει. Ρωτήστε όποιον θέλετε από τον Ολυμπιακό της σεζόν 2019/20. Θα σας απαντήσουν αμέσως. Ποντάρω τον μισθό μου σε αυτό.

Ακόμα μισώ το πώς φέρθηκαν στον αδελφό μου, Ουίλ Τσέρι, όταν ο Ουέιντ Μπόλντγουϊν προσπάθησε να κάνει το ίδιο. Ρωτήστε οποιονδήποτε.

Σε ποια ηλικία τραβάς το χέρι σου πίσω για χαιρετισμούς μετά τον αγώνα; Δεν έκανα τίποτα, απλά προσπάθησα να βοηθήσω ένα παιδί.

Δεν λέω κάτι απλά για να σοκάρω. Όταν ο κόσμος λέει ψέματα, το κάνει γιατί φοβάται, γιατί νιώθουν ευάλωτοι ή χρειάζεται κάτι άλλο. Σταμάτησα να λέω ψέματα από μικρός, γιατί ωρίμασα.

Όσοι με προπόνησαν ή έπαιξαν μαζί μου, ξέρουν τον χαρακτήρα μου».

Και όσα πρόσθεσε ο Τσέρι:

«Είναι απίστευτα αντιεπαγγελατίας. Όλοι όσοι ήταν σε εκείνη την ομάδα ξέρουν την αλήθεια γι’ αυτό τον τύπο και ότι αυτή η σκ..τά ανακοίνωση δεν ήταν δικαιολογημένη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News