Τσεκάρει Τοράλ ο Παναθηναϊκός - Το ενδιαφέρον από άλλη ομάδα του Big 4 και οι ανασταλτικοί παράγοντες

Τσεκάρει Τοράλ ο Παναθηναϊκός - Το ενδιαφέρον από άλλη ομάδα του Big 4 και οι ανασταλτικοί παράγοντες

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, πάντα στις ομάδες του παρακολουθεί περιπτώσεις παικτών που έχει αντιμετωπίσει η ομάδα του και του κάνουν “κλικ” στα έγχωρια πρωταθλήματα.

Μία από αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, είναι ο Τζον Τοράλ, ο 26χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ.

Ο Ισπανός πρώην παίκτης των Άρσεναλ, Ρέιντζερς, Χαλ, Μπέρμιγχαμ, Γρανάδα και Μπρέντφορντ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν στην Ελλάδα με 11 συμμετοχές (2 γκολ, 1 ασίστ).

Ο Τοράλ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τον ΟΦΗ, ενώ έχει γραφτεί και για τον Ολυμπιακό.

Στα αρνητικά, συμπεριλαμβάνεται το ότι είναι ένας παίκτης με ευπάθεια στους τραυματισμούς, οι οποίοι δεν τον άφησαν να κάνει την καριέρα που μπορούσε να κάνει βάσει ταλέντου. Μάλιστα, κατά τη θητεία του στην Ελλάδα αντιμετώπισε έναν ακόμη τέτοιον τραυματισμό που τον άφησε “εκτός” για 2,5 μήνες.

Οι τραυματισμοί ήταν ανασταλτικός παράγοντας και για τον Τσάβι Ρόκα, ο οποίος τον είχε “κόψει” τον Δεκέμβρη του 2019 αν και είχε προταθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News