Τσεκάρει τον αρχηγό της Εσπανιόλ, Βίκτορ Σάντσεθ, ο Ρόκα!

Τσεκάρει τον αρχηγό της Εσπανιόλ, Βίκτορ Σάντσεθ, ο Ρόκα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απροσδόκητη αποπομπή του Βίκτορ Σάντσεθ από την Εσπανιόλ έχει κινήσει την…περιέργεια του Τσάβι Ρόκα που εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο επί οκτώ χρόνια παίκτης και μέχρι πριν λίγες ημέρες αρχηγός της Εσπανιόλ Βίκτορ Σάντσεθ έλυσε αιφνιδιαστικά το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ, καθώς ενημερώθηκε από τη διοίκηση πως δεν είναι στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν παρόλο που είχε συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη πρότεινε τον πελάτη του σε αρκετούς τεχνικούς διευθυντές, μεταξύ των οποίων και ο Ρόκα, ο οποίος εξετάζει την περίπτωσή του, χωρίς να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του για τα 8άρια, στην οποία βρίσκεται ο Μπενιάτ.

Το αν θα ασχοληθεί περαιτέρω με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα θα φανεί τις επόμενες ημέρες, ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν οι πρώτες επιλογές που έχει για τη συγκεκριμένη θέση.

Φιλολογικό ενδιαφέρον για τον Σάντσεθ, που έχει ως στόχο την παραμονή του στη Λα Λίγκα αρκεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχουν δείξει ομάδες από Ισπανία, Πορτογαλία, Η.Π.Α. και Εμιράτα, ενώ καλή άποψη έχει και ο Μιγκέλ Γκομίλα Αντρέου, μέλος του τεχνικού επιτελείου του “τριφυλλιού”, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Σάντσεθ στην Εσπανιόλ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News