Τσάβι Ρόκα: Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια

«Βόμβες» για Ρόκα: «Ηρθε να κάνει τις δικές του δουλειές»

Τρία χρόνια μετά ο Τσάβι Ρόκα επιστρέφει στην Κύπρο και γίνεται το αφεντικό στην ΑΕΚ.

Οι Λαρνακείς ανακοίνωσαν τη συμφωνία με τον Ισπανό Τεχνικό Διευθυντή για τα επόμενα δύο χρόνια. Κατά την πρώτη θητεία του Ρόκα η ΑΕΛ κατέκτησε ένα Κύπελλο ενώ τρεις φορές τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Τελετυταία του ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός.

Η ανακοίνωση:

H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Xavi Roca, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Xavi Roca επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια, για την δεύτερη του θητεία. Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη τετραετής του παρουσία, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας τερμάτισε τρεις φορές στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Xavi Roca, που θα πραγματοποιηθεί με την κάθοδο του στην Κύπρο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News