Τσαρτσαρής: Κάνανε καριέρα λόγω Διαμαντίδη

Τσαρτσαρής: Κάνανε καριέρα λόγω Διαμαντίδη

Μόνο κερδισμένοι βγήκαν όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο πλάι του Δημήτρη Διαμαντίδη, όπως δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο «Τσάρτσα» τόνισε πως αρκετοί –συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου- επωφελήθηκαν από την παρουσία του «3D» στην ίδια ομάδα, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο κάποιου συλλόγου, ως πρώτος προπονητής, κάποια στιγμή στο μέλλον.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσαρτσαρής στον ΣΠΟΡ FM …

Για την ακαδημία του Παναθηναϊκού: «Για μένα είναι ευχαρίστηση να δουλεύω με μικρά παιδιά. Δεν γνώριζα αυτή την εμπειρία, αλλά με έχει γοητεύσει πολύ και είμαι ενθουσιασμένος. Είναι ένα σχολείο διαρκείας γιατί κάθε ημέρα μαθαίνω και κάτι καινούριο».

Για το αν θέλει να κοουτσάρει σύλλογο: «Όλα χρειάζεται να γίνουν σε σωστό τάιμινγκ. Αυτή τη στιγμή χτίζω γνώσεις και εμπειρίες. Είναι αναπόφευκτο να ασχοληθώ κάποια με μεγαλύτερα παιδιά και κάποιο σύλλογο».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Ό,τι κα να πούμε είναι λίγο. Με τον Δημήτρη περάσαμε εννιά χρόνια στον Παναθηναϊκό και άλλα τόσα καλοκαίρια στην Εθνική. Ήμασταν και στο ίδιο δωμάτιο και ζήσαμε πολλά, που δεν τα ξέρει ο κόσμος. Είναι ταπεινός και αντι-σταρ. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα και δεν θέλει να ακούει ότι είναι στους κορυφαίους της Ευρώπης. Έχει, όμως, αυτοπεποίθηση γι’ αυτό έκανε αυτά που έκανε. Χάρη στον Δημήτρη κάναμε πολλοί μεγαλύτερη καριέρα απ ‘αυτή που θα περιμέναμε. Αυτά που έδινε σε μία ομάδα, μας έκαναν καλύτερους. Έτσι και εγώ επωφελήθηκα από αυτό. Ήταν τιμή μου που έπαιξα μαζί του».

Για το αν ο «3D» είχε κάποιο γούρι πριν τα ματς: «Όλοι οι μεγάλοι αθλητές που είναι στο κορυφαίο επίπεδο έχουν παραξενιές. Ο Δημήτρης δεν επηρεάζονταν από τους γύρω του. Είναι κλειστός άνθρωπος και του αρέσει να ασχολείται με τα κοινά και εκτός μπάσκετ. Είναι και καλός οικογενειάρχης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News