Τσαντίστηκαν με τον Φωτιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Τσαντίστηκαν με τον Φωτιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Στον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν έξαλλοι με ορισμένες αποφάσεις του Φωτιά. Αυτό όμως που αξίζει να αναφερθεί είναι το ότι για πρώτη φορά φέτος ο πάγκος αντέδρασε.

Διαμαρτυρήθηκε, φώναξε μαζί με τους παίκτες που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Με πάθος και πυγμή έδειξαν ότι δεν ανέχονται την αδικία.

Φυσικά βέβαια κανείς δεν πέρασε τα εσκαμμένα, ανεξάρτητα αν οι προκλήσεις από τον πάγκο του Άρη και ειδικά από τον Καρυπίδη ήταν συνεχόμενες. Όλα αυτά έρχονται σε αντιδιαστολή με την εικόνα του πάγκου στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που είχε αναφερθεί από το SDNA.

Από την άλλη και ο κόσμος πάνω από τον πάγκο της ομάδας είχε ξεσηκωθεί με ορισμένες αποφάσεις του Έλληνα διαιτητή. Ο κόσμος μαζί με την ομάδα ήταν ένα ακόμα και σε αυτό, ανεξάρτητα αν οι κερκίδες της Λεωφόρου είχαν λιγοστό κόσμο λόγω των περιοριστικών μέτρων της Κυβέρνησης.

(SDNA)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News