«Τσάκισε» τον ΠΑΟΚ και πηγαίνει με... φόρα στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

«Τσάκισε» τον ΠΑΟΚ και πηγαίνει με... φόρα στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

Με μια… ανάσα ο Παναθηναϊκός «ισοπέδωσε» τον ΠΑΟΚ (87-63) στο ντεμπούτο του Μπέικον στη Basketleague και με τεράστια αυτοπεποίθηση – πλέον – θα πάει στο ΣΕΦ για να κερδίσει τον Ολυμπιακό!

Νωθρά ξεκίνησε στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ να καταφέρνει να φέρει αντίσταση για ένα δεκάλεπτο (16-16). Οι «πράσινοι» έψαχναν έναν παίκτη να βγει… μπροστά και να «παρασύρει» και την υπόλοιπη ομάδα και τον βρήκε στο πρόσωπο του Ντουέιν Μπέικον, ο οποίος στο ντεμπούτο του στη Basketleague ξεκίνησε με 15 πόντους στα πρώτα 12 λεπτά συμμετοχής!




Από την άλλη πλευρά ο ΠΑΟΚ βρήκε πόντους από τον εντυπωσιακό Φράνκε που σκόραρε τους 16 από τους συνολικά 28 πόντους του «Δικεφάλου» στο ημίχρονο. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός – αν και σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης – βρήκε ισορροπία σε άμυνα και επίθεση και έκανε πιο απλό το έργο του εξασφαλίζοντας μια διαφορά 16 πόντων στη διακοπή για το ημίχρονο.




Με πιο άγριες διαθέσεις μπήκε ο Παναθηναϊκός στο β’ ημίχρονο, καθώς φάνηκε ότι ο Ράντονιτς δεν έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τα όσα είδε στο πρώτο διάστημα του παιχνιδιού. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει τους παίκτες του να χαλαρώνουν, μιας και ακολουθεί το παιχνίδι στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό με τους Λι και Ουίλιαμς να δίνουν το… σύνθημα για το επιμέρους σκορ 20-4 και το double score 64-32!




Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός «έκοψε» ταχύτητα και εμπιστεύτηκε τους Έλληνες του (Μποχωρίδη, Μαντζούκα, Χουγκάζ, αδέρφια Καλαϊτζάκη).

«Τσάκισε» τον ΠΑΟΚ και πηγαίνει με... φόρα στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

Τα δεκάλεπτα: 16-16, 44-28, 74-41, 87-63

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News