Τσαϊρέλης: «Νευριασμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!»

Τσαϊρέλης: «Νευριασμένος θα είναι ο Παναθηναϊκός, ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα!»

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης μίλησε για το όνειρο που ζει η Λάρισα αλλά και για την δύναμη του Παναθηναϊκού.

Οι δηλώσεις του στην sportday.gr:

Έχετε δύο παίκτες που πραγματικά κάνουν τα πάντα στο παρκέ. Τον Μούντι και τον Κρουμπάλι που δείχνουν να βρίσκονται σε κατάσταση απογείωσης.

«Τι να πεις για αυτά τα παιδιά. Εχουν τρομερή ενέργεια στο παρκέ. Δίνουν την ώθηση. Είναι πραγματικά σκυλιά του πολέμου στο παρκέ και ταυτόχρονα είναι τρομερά παιδιά και έτσι έχει «δέσει» το γλυκό. Σε συνδυασμό και με τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο κόουτς Φώτης Τακιανός. Για παράδειγμα εγώ παίζω και στις δύο θέσεις, αλλά ο κόουτς προτιμάει να παίζω περισσότερο στο «5» ούτως ώστε να έχει πιο γρήγορη ομάδα. Δεν με νοιάζει το που θα παίζω, σημασία έχει να βοηθάω την ομάδα μου».

Εχετε κάνει την υπέρβαση της υπέρβασης! Είστε έτοιμοι, νιώθετε ότι μπορείτε στο ΟΑΚΑ να ολοκληρώσετε την μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία του συλλόγου;

«Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω, δεν πιστεύω κάτι. Ούτε το σκέφτομαι. Ο Παναθηναϊκός θα είναι νευριασμένος και με κίνητρο, εμείς έχουμε την κούραση και δεν ξέρω πως θα πάει το ματς. Όμως ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλού επιπέδου. Ομάδα Ευρωλίγκας. Περιμένεις φυσικά αντίδραση. Αν πας με άλλο σκεπτικό του στιλ ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, τότε θα μπεις στο παρκέ και θα χάσεις 20 πόντους».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News