Τρπισόφσκι: «Ο Βάτσλικ μας ανέλυσε τον Παναθηναϊκό, πολύ δύσκολος αντίπαλος!»

Τρπισόφσκι: «Ο Βάτσλικ μας ανέλυσε τον Παναθηναϊκό, πολύ δύσκολος αντίπαλος!»

Ο Γίντριχ Τρπισόφσκι επεσήμανε πως ήρθε σε επαφή με τον Τόμας Βάτσλικ του Ολυμπιακού για να μάθει περισσότερα για τον Παναθηναϊκό στη Σ.Τ μετά το 7-0 κόντρα στη Σεντ Τζόζεφς.

Αναλυτικά:

«Είναι μια πολύ δύσκολη πρόκληση ο Παναθηναϊκός. Είδαμε κάποια παιχνίδια από το τέλος της περσινής σεζόν και το φιλικό με τη Λεβερκούζεν. Είναι μια ώριμη και σύγχρονη ομάδα. Έχουμε ήδη μιλήσει με τον Τόμας Βατσλίκ και ξέρουμε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι, μιας και δεν δέχεται εύκολα γκολ. Ο Παναθηναϊκός έχει μια επικίνδυνη τριάδα μπροστά, ενώ λειτουργεί καλά ανασταλτικά.

Στο φιλικό με τη Λεβερκούζεν ο αντίπαλος δεν προκάλεσε σχεδόν καμία ευκαιρία. Έχει εργατικούς παίκτες ο Παναθηναϊκός που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα. Με μια πρώτη ματιά, πιστεύω πως θα είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος για εμάς.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News