Τρπισόφσκι: «Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό, περισσότερα γκολ στη ρεβάνς!»

Τρπισόφσκι: «Δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό, περισσότερα γκολ στη ρεβάνς!»

Ο προπονητής της Σλάβιας Πράγας, Γίντριχ Τρπισόφσκι τόνισε πως υπάρχει ένα ακόμη επίσημο παιχνίδι για την ομάδα του, πριν τον Παναθηναϊκό και έδωσε το σύνθημα για περισσότερα από 4 γκολ κόντρα στην Σεντ Τζόζεφς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Σλάβια:

«Χαίρομαι που κάναμε τη δουλειά και κερδίσαμε με τέτοια διαφορά. Είμαι λίγο απογοητευμένος με το πώς χειριστήκαμε κάποιες από τις ευκαιρίες. Ίσως επειδή είχαμε τόσους πολλούς παίκτες στο κουτί που μερικές φορές εμποδίζαμε, δίναμε ο ένας στον άλλο προτεραιότητα. Όμως κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποιες ενδιαφέρουσες εμφανίσεις».

Και πόσο δύσκολο θα είναι να μην κοιτάξουμε προς την Αθήνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο;

«Θα παίξουμε το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν, θα έρθουν παιδιά στις κλειστές κερκίδες, είναι κίνητρο για όλους μας. Υπάρχει πλέον τόση πίεση για τους παίκτες να χωρέσουν ακόμη και στη 18άδα. Ξέρει ότι κάθε πιο αδύναμη στιγμή σε ένα τέτοιο ματς θα τους χρεώνονταν. Πιστεύω ότι θα βάλουμε περισσότερα γκολ. Πρέπει να ανταμείψουμε τους ανθρώπους που έρχονται με καλή απόδοση».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News