Τρουιγιέ-Τσοκάι: Το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς πριν το «ΟΚ»

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Διπλό γκολ στο 90'. Έπεσαν οι υπογραφές!

Εστω και στο 90 ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε τις καλοκαιρινές μεταγραφικές του προσθήκες με την απόκτηση δύο παικτών που έρχονται για να γεμίσουν τα χαφ.

Του 23χρονου Αλβανού Ενις Τσοκάι και του 21 χρόνου Γάλλου Αλεσίς Τρουγέ ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στον άξονα της μεσαίας γραμμής εκεί όπου είχαν εντοπιστεί οι βασικότερες ανάγκες της ομάδας ποσοτικά αλλά και ποιοτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μελέτησε αρκετά τους Αλεσί Τρουιγιέ και Ενίς Τσοκάι, πριν εισηγηθεί θετικά για την απόκτησή τους.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σέρβος τεχνικός φρόντισε να παρακολουθήσει αρκετά βίντεο με τους δυο ποδοσφαιριστές και παράλληλα να συγκεντρώσει πληροφορίες, τόσο για την αγωνιστική τους αξία, όσο και για τον χαρακτήρα τους.

Όλα δείχνουν ότι με αυτές τις δυο προσθήκες, ο Παναθηναϊκός τελειώνει για φέτος τις μεταγραφές του. Με κινήσεις όχι εντυπωσιασμού στο φινάλε, αλλά «ψαγμένες» και ουσίας.

Με δυο ποδοσφαιριστές που ενισχύουν το κέντρο, έρχονται στην ομάδα για να δώσουν πράγματα τόσο για το παρόν, όσο και για το μέλλον και με τον Γιοβάνοβιτς να τους δουλεύει για να πάρει απ’ αυτούς τα στοιχεία που επιθυμεί και φυσικά να τους «μεγαλώσει» ποδοσφαιρικά.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News