Το Herman Teeuwen Cup στον Παναθηναϊκό με πέντε εύστοχα πέναλτι!

Το Herman Teeuwen Cup στον Παναθηναϊκό με πέντε εύστοχα πέναλτι!

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο Χέρμαν Τόιβεν για δεύτερη φορά στην ιστορία του, νικώντας την Φένλο στα πέναλτι.

Οι «πράσινοι» αναμετρήθηκαν ισόπαλοι με την Φένλο 2-2 στην κανονική διάρκεια του αγώνα με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στη διαδικασία των πέναλτι.

Αναλυτικά τα πέναλτι του Παναθηναϊκού:

Χατζηγιοβάνης 1-0

Μακέντα 2-1

Αγιούμπ 3-2

Σάντσες 4-2

Χατζηθεοδωρίδης 5-3

Φεύγει χωρίς νίκη στην κανονική διάρκεια

Σε ένα χορταστικό ματς από άποψη ευκαιριών και τερμάτων, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος στην κανονική διάρκεια 2-2 απέναντι στην Φένλο και φεύγει από την Ολλανδία δίχως νίκη. Αϊτόρ και Ενγκμπακοτό τα γκολ της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι Ολλανδοί εξέθεσαν τον Παναθηναϊκό για τα αμυντικά του κενά. «Χτύπησαν» τρεις φορές όλες κι όλες στο ματς και ευστόχησαν τις δύο.

Οι «πράσινοι» ήταν φανερά ανώτεροι από την Φένλο και το τελικό «2-2» αδικεί την προσπάθειά τους. Ο Μπράκεν άνοιξε το σκορ στο 10′, όμως, το Τριφύλλι βρήκε την ανατροπή, πριν τη λήξη των πρώτων 45′ με τους Αϊτόρ (με την… πλάτη!) και Ενγκμπακοτό.

Παίκτης «κλειδί» ήταν ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος συμμετείχε και στα δύο γκολ του Παναθηναϊκού.

Ο Γιοβάνοβιτς έκανε 11 αλλαγές στο β’ ημίχρονο και ο ρυθμός «έπεσε». Τελικά, η Φένλο βρήκε τον τρόπο να φέρει στα ίσα το ματς με τον Φαν Ρούιχεν στο 77′.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε για τον Παναθηναϊκό με δύο ισοπαλίες (1-1 Αλ Τααβούν, 2-2 Φένλο) και μια ήττα (3-0 Άλκμααρ).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News