Τρόμος (!) και κατάντια επί Γιάννη Αλαφούζου!

Αλαφούζος: «Υπήρχε ακραία εύνοια υπέρ του Ολυμπιακού»

Στην κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ΟΛΕΣ οι ομάδες της λίγκας θεωρούν ότι μπορούν να του πάρουν αποτέλεσμα.

Ακολουθεί παιχνίδι στη Λαμία και οι μνήμες από τα ματς των τελευταίων χρόνων με το κλαμπ της Φθιώτιδας προκαλούν τρόμο (!) Τι μας φοβίζει;

Το ότι οι προσεχείς αντίπαλοι αισθάνονται πως μας έχουν πελάτες –ίσως γιατί εντός έδρας εύκολα ή δύσκολα δεν χάνουν ποτέ και γιατί δύο χρονιές σερί (!) πέταξαν τον Παναθηναϊκό εκτός κυπέλλου, “σερβίροντάς” του μάλιστα και μια ξεγυρισμένη τεσσάρα επί Μαρίνου Ουζουνίδη.

Αυτό σημαίνει ότι οι επόμενοι αντίπαλοι θα αντιμετωπίσουν ο τριφύλλι χωρίς να πάρουν ιδιαίτερα ρίσκα και χωρίς να αφήσουν πολλούς χώρους, εύκολο θα τους είναι μιας και θα οχυρωθούν μπροστά από τα καρέ τους.

Όπως τόσοι και τόσοι άλλοι θα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή να σκοράρουν με τη βεβαιότητα του σκακιστή που ξέρει πως ο αντίπαλός του θα κάνει το λάθος. Η Λαμία (!) θα μπει στο γήπεδο να παίξει με μια …πεθαμένη ομάδα με τη σιγουριά αν όχι του φαβορί (!), τουλάχιστον όχι του χειρότερου από το τριφύλλι. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάντια επί Γιάννη Αλαφούζου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News