Τρομερός Κουλιμπαλί: "Ανήκω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Τρομερός Κουλιμπαλί: "Ανήκω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας"

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ουσμάν Κουλιμπαλί σε ανάρτησή του στο Instagram.

Ο νέος δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ενώ δεν βλέπει την ώρα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις των «πράσινων».

[ads2]

Στο μήνυμά του στο Instagram, ο Κουλιμπαλί μεταξύ άλλων έγραψε: «θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πλατανιά και όλους τους συμπαίκτες, τον πρόεδρο, τους προπονητές και τα μέλη του ιατρικού τιμ. Αυτά τα δυο χρόνια με βοήθησαν να βελτιωθώ, ευχαριστώ επίσης όλους τους οπαδούς της ομάδας που με ενθάρρυναν. Έκανα ένα βήμα στην καριέρα μου και είμαι χαρούμενος που πλέον ανήκω στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Είναι μια νέα πρόκληση και είμαι έτοιμος βήμα-βήμα να φτάσω ψηλά με τον Παναθηναϊκό».

5f2

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News