ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΙΒΑΝΟΦ: «Επιτέλους, το απολαμβάνω ξανά»

ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΙΒΑΝΟΦ: «Επιτέλους, το απολαμβάνω ξανά»

Τον εαυτό του θεωρεί πως ξαναβρίσκει στον Παναθηναϊκό ο Ιβάν Ιβανόφ, που δηλώνει ότι έπειτα από δύο χρόνια απολαμβάνει ξανά τη μπάλα. «Εμείς θα περάσουμε…» το μήνυμά του για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Βούλγαρος στόπερ δείχνει να έχει προσαρμοστεί στους «πράσινους», συνεισφέροντας στη διατήρηση του «μηδέν» στην άμυνα στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει του πρώτου αγώνα για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ σε μια εβδομάδα.

[ads2]

Έπειτα από δύο πολύ δύσκολα χρόνια για εκείνον μετά τη ρήξη χιαστών, τη λύση της συνεργασίας του με τη Βασιλεία και το αποτυχημένο πέρασμα από τις ΗΠΑ και τη θητεία στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, έχει βρει μια ομάδα στην οποία από τον πρώτο καιρό αισθάνεται καλά και βγάζει στο γήπεδο αυτό που ξέρει ότι μπορεί.

«Έχω αρχίσει να παίζω ξανά ποδόσφαιρο με χαρά και αυτό είναι που με κάνει να αισθάνομαι πολύ ωραία. Είχα δύο πολύ δύσκολα χρόνια, πέρασα πολλές δυσκολίες και πλέον είμαι χαρούμενος και απολαμβάνω κάθε μου λεπτό στον αγωνιστικό χώρο, είτε είμαι βασικός στην άμυνα, είτε όχι» δήλωσε αρχικά στο gazzetta.gr από τη Μικτή Ζώνη του γηπέδου της Λεωφόρου μετά το ματς με την Τσβόλε και συνέχισε, αναφορικά με την εύκολη φιλική νίκη (4-0) επί των Ολλανδών:

«Σήμερα (σ.σ. χθες) κάναμε ένα πολύ καλό ματς με την Τσβόλε, παίξαμε φανταστικά. Όλα όσα δουλεύαμε τόσες μέρες βγήκαν στο γήπεδο, παίξαμε ψηλά, με πίεση στον αντίπαλο και λόγω του ότι μέναμε στο μισό γήπεδο της Τσβόλε, οδήγησε και σε αυτά τα τέσσερα γκολ.

Μπορώ να πω ότι προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και από το γεγονός πως είδα και τους νέους ποδοσφαιριστές που ήρθαν μετά από εμένα, να παίζουν πολύ καλά, οπότε είναι σημαντικό για την ομάδα αυτό».

Όσον αφορά το ευρωπαϊκό παιχνίδι για το οποίο προετοιμάζεται πλέον ο Παναθηναϊκός, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ιβανόφ, μιλώντας στο gazzetta.gr έδειξε να μην επηρεάζεται από το όνομα του αντιπάλου που θα βρεθεί στο δρόμο των «πράσινων», αν και αυτό θα είναι της ΑΪΚ Στοκχόλμης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κι όχι της Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ…

«Δεν σκεφτόμαστε αν τελικά θα είναι η ΑΪΚ αυτή που θα παίξουμε ή όχι… Ξέρουμε ότι αν παίξουμε καλά, αν κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας, τότε θα μπορέσουμε να βρεθούμε στην επόμενη φάση».

gazzetta.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News