Τρομερή εμφάνιση από Σαμοντούροβ - Εύκολη νίκη για Παναθηναϊκό

Τρομερή εμφάνιση από Σαμοντούροβ - Εύκολη νίκη για Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο Adidas Next Generation (1-1), με τη γερμανική ομάδα να υποχωρεί στο 0-2, καθώς δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική και βρέθηκε να χάνει ακόμα και με διαφορές που «φλέρταραν» με τους 30 πόντους.

Η U18 του «τριφυλλιού» ήταν κυρίαρχη, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα από το 1ο λεπτό, παρά την αστοχία πίσω από τη γραμμή του τριπόντου (3/27 3π.).

Για να φτάσει στην νίκη ο Παναθηναϊκός χρειάστηκε μια νέα… υψηλή πτήση του εντυπωσιακού Αλέξανδρου Σαμοντούροβ, ο οποίος και πάλι δεν είχε αντίπαλο στη ρακέτα.

Ο Έλληνας ψηλός σε 26′ στο παρκέ μέτρησε 19 πόντους (8/10 δίποντα, 0/5 τρίποντα, 3/5 βολές), καθώς και 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 κόψιμο, αλλά και 4 λάθη.

Από εκεί και πέρα, ο Νεοκλής Αβδάλας είχε 12 πόντους, 3 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Δημήτρη Ζερβό να προσθέτει 12 πόντους.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News