Η τρομερή ατάκα του Στιλ στα ελληνικά για τη Θέλτα!

Η τρομερή ατάκα του Στιλ στα ελληνικά για τη Θέλτα!

Μία ελληνική λέξη θέλησε να χρησιμοποιήσει ο Λουκ Στιλ για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βίγκο από τη Θέλτα.

Ο Λουκ Στιλ χρησιμοποίησε μία ελληνική λέξη για να διατυπώσει αυτό που συνέβη στο Βίγκο.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άγγλος τερματοφύλακα

Για την ήττα του Παναθηναϊκού στο Βίγκο: «Θα ταίριαζε η λέξη “γαμώτο”. Όλοι είδατε ότι παίξαμε καλύτερα. Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι για την απόδοσή μας, αλλά αυτό δεν μειώνει το γεγονός ότι δεν πήραμε βαθμούς. Συνήθως, σε παιχνίδια αυτού του επιπέδου, μακριά από την έδρα σου, έχεις ένα καλό και ένα κακό ημίχρονο. Όμως, εμείς ήμασταν εξίσου καλοί στα δύο ημίχρονο, στην άμυνα και στην επίθεση. Εγώ εντυπωσιάστηκα από την απόδοσή μας. Δυστυχώς, έκαναν μία φάση και μας έβαλαν γκολ»

Για το σημερινό παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Ένα πραγματικά σημαντικό παιχνίδι, με έναν δύσκολο αντίπαλο. Δεν έχουμε χρόνο να παραπονιόμαστε. Για μένα είναι καλό που ακολουθεί ένα ματς τόσο σύντομα, ώστε να ξεχάσουμε αυτό το αποτέλεσμα και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης: «Ναι, το πιστεύω. Παίξαμε μόνο δύο παιχνίδι και υπάρχουν άλλα τέσσερα. Δεν έχει τελειώσει η πρόκριση. Έπρεπε να νικήσουμε, αλλά χάσαμε. Τώρα πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε τα επόμενα δύο παιχνίδια. Σε αυτά δεν έχουμε άλλα περιθώρια. Θα έχουμε και την πίεση και νομίζω ότι θα παίξουμε καλύτερα υπό πίεση».

ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ. Δείτε εδώ…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News