ΤΡΟΜΕΡΑ λόγια από Γιασικεβίτσιους για Διαμαντίδη!

ΤΡΟΜΕΡΑ λόγια από Γιασικεβίτσιους για Διαμαντίδη!

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποχαιρετά τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τονίζει πως η είδηση της αποχώρησής του είναι άσχημη για όλο το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

O παλαίμαχος Λιθουανός διεθνής άσος Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, νυν προπονητής της Ζαλγκίρις Κάουνας και πρώην συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη, δυσκολεύεται να συνειδητοποιήσει τους τίτλους του μπασκετικού τέλους του καλού του φίλου.

[ads2]

«Είναι πολύ δυσάρεστη είδηση για εκείνον και το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει, καθώς είναι ακόμη ένας από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού στην Ευρώπη.

Δεν ξέρω τι θα κάνει μετά, δεν είμαι σίγουρος, αλλά νομίζω πως ούτε κι αυτός ξέρει ακόμα. Από την πλευρά μου μπορώ μόνο να του ευχηθώ να είναι ευτυχισμένος, αυτός, η οικογένειά του και ειδικότερα τα πανέμορφα παιδιά του και ίσως καμιά φορά να μου απαντάει, όταν του στέλνω.

Δε μπορώ πλέον να του δώσω κάποια οδηγία γιατί έχει ήδη αποφασίσει ότι θα αποχωρήσει. Δεν είναι τόσο δύσκολο το μετά. Εγώ άρχισα να προπονώ κατευθείαν, οπότε καταπιάστηκα με κάτι άλλο αμέσως. Δεν ξέρω τι θα κάνει, πιστεύω ότι θα βρει τη ζωή βαρετή χωρίς το μπάσκετ, αλλά αυτό πλέον είναι δικό του πρόβλημα, καθώς έχει ήδη κάνει τις μεγάλες ανακοινώσεις»

gazzetta.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News