Δεν τρομάζει η Μπρόντμπι

Λίγες στιγμές μετά την κλήρωση του Γιουρόπα Λιγκ, που έστειλε την Μπρόντμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό, υπάρχουν διάφορες αντιδράσεις από τον κόσμο τύπου: “Αποκλειστήκαμε ήδη”, “Αφού απέκλεισε την Χέρτα, δεν θα δυσκολευθεί σε εμάς” κ.ο.κ.. Η συγκεκριμένη αντίδραση είναι παντελώς λάθος!

Δεν χρειάζεται να κάνουμε “θηρίο” την Μπρόντμπι. Σίγουρα είναι καλύτερη της ΑΪΚ και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη κλήρωση, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί και οφείλει να περάσει τους Δανούς!
[ads2]

Μην σας ξεγελάει η χθεσινή τριάρα επί της Χέρτα. Οι Σκανδιναβοί, για την ώρα, δεν έχουν δείξει κάτι ιδιαίτερο. Απέκλεισαν την αδύναμη Βαλούρ στον πρώτο γύρο του Γιουρόπα Λιγκ και στον δεύτερο απέκλεισαν με το ζόρι στα πέναλτι την Χιμπέρνιας, από την Β’κατηγορία Σκωτίας! Στη συνέχεια βρήκαν την Χέρτα, όπου στο Βερολίνο από καθαρή τύχη δεν δέχθηκαν 4-5 γκολ και έχασαν με (μόνο) 1-0. Στον επαναληπτικό, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω, και τα τρία γκολ της Μπρόντμπι προέρχονται από παιδικά λάθη των Γερμανών, ενώ στο γκολ του Ιμπίσεβιτς η άμυνα ήταν “άδεια”. Επιπλέον πριν λίγες ημέρες κατάφεραν να φέρουν εντός έδρας Χ με κάποια…Χόρσενς!

Σε γενικές γραμμές είναι μία ομάδα με ταχύτητα, που έχει δύο ποιοτικούς παίκτες (Κάλενμπεργκ-Πούκκι), αλλά με κενά, κυρίως στην άμυνα μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Άγκερ. Επιθετικά πάλι δυσκολεύεται να δημιουργήσει σε οργανωμένες άμυνες.

Ο Παναθηναϊκός έχει να φοβάται μόνο…τον Παναθηναϊκό! Αν παρουσιαστεί σοβαρός όπως και με τους Σουηδούς τότε θα προκριθεί. Η Μπρόντμπι δεν τρομάζει και ας θέλουν να περάσουν αυτό το μήνυμα ορισμένα media.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News