Τρομάζει η άμεση προσαρμογή του!

Σανκαρέ: Η ατάκα για τον κόσμο μετά το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Στις συζητήσεις που είχε ο Πιερ Ντρεοσί με τους ανθρώπους του Γιουνούς Σανκαρέ αλλά και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, κατάλαβε την «δίψα» που έχει ο παίκτης για να παίξει και να νιώσει σημαντικός σε μία ομάδα.

Μπορεί να έχει αδυναμία στο γαλλικό πρωτάθλημα, καθώς εκεί έφτιαξε το όνομά του, ωστόσο ο Αφρικανός βλέπει τον Παναθηναϊκό ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να «γράψει» σεζόν με πολλές συμμετοχές, να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να ξαναβάλει για τα καλά το όνομά του στην επικαιρότητα.

Οι άνθρωποι του κλαμπ ήθελαν έναν ποδοσφαιριστή που θα έχει ισορροπία ανάμεσα στα δημιουργικά και τα ανασταλτικά του χαρίσματα και θεωρούν πως ο Γιουνούς ταιριάζει απόλυτα σε αυτό το κομμάτι.

Βλέπουν στο πρόσωπο του έναν boxtobox μέσο, ο οποίος μπορεί να προσφέρει και στα 3/3 του αγωνιστικού χώρου.

Όλες οι αναφορές που είχε στα χέρια του ο Πιερ Ντρεοσί, εξάλλου, έκαναν λόγο για παίκτη που είναι αρκετά επιθετικός στο μαρκάρισμα του και δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, έχοντας παράλληλα δυνατότητα να μεταφέρει σωστά μπάλα.

Ακόμη ένα χαρακτηριστικό του αθλητή που… έψησε τον Μπόλονι είναι η ικανότητα του να μεταφέρει σωστά και γρήγορα την μπάλα ανάμεσα στις γραμμές, προκαλώντας ρήγματα στις γραμμές του αντιπάλου αλλά κι η δυνατότητα να προσφέρει γκολ ερχόμενος από την δεύτερη γραμμή του γηπέδου. Δύο συμμετοχές, δύο γκολ και μία ασίστ και μάλιστα σε ματς που…τσουρούφλαγαν! Τα καλύτερα έρχονται…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News