Τριπλό "χτύπημα" στην άρση βαρών

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: «Αυτά που ξέρατε θα τα ξεχάσετε»

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει τη μεταγραφή τριών αθλητών στην άρση βαρών καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του ,τους Γαβριήλ Χουτσισβίλι, Κωνσταντίνο Καραγγέλη και Βασίλη Τζίμα.

Ο Γαβριήλ Χουτσισβίλι είναι γεννημένος το 2006 και η σημαντικότερη του διάκριση είναι η τέταρτη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων το 2017.

Αγωνίζεται στην κατηγορία των 96 κιλών, ήρθε από την ΑΕΚ και στην πρώτη του δήλωση στο www.panathinaikos1908.gr τόνισε «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός.

Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα μετάλλια και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θέλουμε να επιστρέψει ο Σύλλογος στην κορυφή και ασφαλώς να διακριθούμε ακόμα περισσότερο σε διεθνές επίπεδο».

Ο Κωνσταντίνος Καραγγέλης είναι γεννημένος το 1996 , πέρυσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ και έχει κατορθώσει και έχει διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα εφήβων , ενώ η κατηγορία του είναι τα 89 κιλά.

Αρσιβαρίστας του Παναθηναϊκού θα είναι και ο Βασίλης Τζίμας ο οποίος είναι γεννημένος το 2004 , συμμετέχει στην κατηγορία των 109 κιλών και η προηγούμενη ομάδα του ήταν ο ΠΑΚ Χαλανδρίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News