Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Παναθηναϊκό!

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες ημέρες συνολικά τρεις μετεγγραφές, ενισχύοντας το ρόστερ του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Πρόκειται για τους Βίκτορ Ιμπάρμπο, Μουμπάρακ Γουακάσο και Ιβάν Ιβάνοφ.

Οι τρεις παίκτες έχουν έρθει σε συμφωνία με τους «πράσινους» και το μόνο που απομένει είναι να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψουν τα νέα του συμβόλαια συνεργασίας.

[ads2]

Ο Κολομβιανός επιθετικός αναμένεται να βρίσκεται στην Αθήνα έως την Τρίτη, προκειμένου να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού στην Ολλανδία και θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσιόνι, για την εφετινή σεζόν. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Κάλιαρι, για ένα έτος.

Από εκεί και πέρα, ο Γουακάσο περιμένει να μείνει ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν, πριν έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Ο Γκανέζος παίκτης έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το «τριφύλλι» και αποτελεί προσωπική επιλογή του Στραματσιόνι, ο οποίος τον υπολογίζει κυρίως ως κεντρικό μέσο.

Επίσης, τα τυπικά απομένουν για την απόκτηση και του Ιβάνοφ. Ο Βούλγαρος αμυντικός θα αποκτηθεί για να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας των «πράσινων», όσο καιρό θα απουσιάσει ο Ράσμους Τελάντερ, λόγω τραυματισμού. Ο 28χρονος παίκτης θα υποβληθεί σε αυστηρές ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το αν έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμού, που αντιμετώπιζε κατά το παρελθόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News