Τριπλό «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό

Τριπλό «χτύπημα» από τον Παναθηναϊκό

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου επιστρέφει φέτος στα «μεγάλα σαλόνια» και φροντίζει να κρατήσει μια δυνατή βάση.

Έπειτα λοιπόν από την γνωστοποίηση της ανανέωσης με τον προπονητή Κυριάκο Καμπερίδη το «τριφύλλι» ανανέωσε τη συνεργασία του με τις Μαρία Οικονομίδου, Πέννυ Ρόγκα και Σοφία Κοσμά.
Σε ότι αφορά την Οικονομίδου είναι στέλεχος της Εθνικής ομάδας παρά το γεγονός ότι την περασμένη σεζόν ο ΠΑΟ έπαιζε στην Pre League.

Τα πρώτα της λόγια μετά την ανανέωση ήταν τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανεώνω με την ομάδα μου, τον Παναθηναϊκό. Είχα πολύ καλή συνεργασία με διοίκηση, συμπαίκτριες και προπονητή και ήταν η πρώτη μου επιλογή έτσι και αλλιώς ο ΠΑΟ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μετά από δύο χρόνια θα ξαναπαίξω στη μεγάλη κατηγορία. Για την ώρα είμαι η μοναδική ελληνίδα διαγώνιος και ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που μου δίνει αυτή την ευκαιρία να αγωνιστώ από αυτή την θέση».

Η Πέννυ Ρόγκα αποτελεί την πιο παλιά αθλήτρια του Συλλόγου και δεν θα μπορούσε να μην είναι παρούσα στην επιστροφή του Παναθηναϊκού στη μεγάλη κατηγορία.

Η λίμπερο του ΠΑΟ επισήμανε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου ότι «Μετά από μια πολύ κομβική και σημαντική χρονιά για εμένα και για τον Παναθηναϊκό είμαι πολύ χαρούμενη και τυχερή που θα είμαι και φέτος μέλος της μεγάλης οικογένειας του Παναθηναϊκού και θα πορευτούμε μαζί για να καταφέρουμε να πάμε και πάλι τον Σύλλογο μας ψηλά. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, πολλή δουλειά και πάνω από όλα υγεία».

Τέλος, η Σοφία Κοσμά θα αποτελέσει και φέτος ένα σημαντικό στοιχείο του «πράσινου» παζλ και σε δήλωση της ανέφερε «Χαίρομαι που ανανέωσα με τον Παναθηναϊκό για ένα ακόμα χρόνο. Συνεχίζουμε όλοι και όλες μαζί την προσπάθεια που είχαμε ξεκινήσει από πέρυσι για να επιστρέψουμε τον Σύλλογο εκεί που ανήκει. Εύχομαι υγεία και τα νέα με τα παλιά στελέχη της ομάδας να συνθέσουμε ένα δυνατό σύνολο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News