«Τριπλή» δικαίωση Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς - Πεδουλάκη και... Μπέικον!

«Τριπλή» δικαίωση Γιαννακόπουλου για Ράντονιτς - Πεδουλάκη και... Μπέικον!

Οι μπασκετικές απόψεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά το περσινό μπάχαλο που δημιουργήθηκε στο τμήμα, και φυσικά η προσωπική του επένδυση που ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ, επαναφέρουν τον Παναθηναϊκό στο δρόμο των επιτυχιών.

Από το μακρινό… 2019 είχε ο Παναθηναϊκός να πετύχει 3 συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, δηλαδή την τελευταία σεζόν από τότε που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έκλεισε… την κάνουλα.

Έπειτα από τη φετινή του «επανενεργοποίηση» και την πρόσληψη των Ράντονιτς – Πεδουλάκη το Τριφύλλι αισίως, αρχίζει να παίζει ελκυστικό μπάσκετ. Και είχε και απρόσμενες – σοβαρές εξελίξεις με την αποχώρηση του Παπαπέτρου και τη μη μεταγραφή του Καλάθη.




Ο Έλληνας τεχν. διευθυντής σε συνεργασία με τον Μαυροβούνιο τεχνικό μπορεί να καθυστέρησαν να το… βρουν, αλλά σχημάτισαν μια δυνατή 6άδα ξένων παικτών και περιμένουν να δηλώσει παρών και ο Γκριγκόνις πριν προσθέσουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ (σ.σ 4άρι).

Με τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται μετά από 2 σεζόν στα όρια… της οκτάδας, ο Γιαννακόπουλος δικαιώνεται για το πού έδωσε τα «κλειδιά» της ομάδας. Επέμεινε στον Ράντονιτς – όταν αρκετοί φίλοι της ομάδας επέμεναν στην αποδέσμευσή του και «ακύρωσε» τον Λάσο.




Δικαιώνεται, επίσης, για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα που έχει αρχίσει και «συμμορφώνεται» μετά την ιστορική σφαγή με την Παρτιζάν. Τέλος, δικαιώνεται με την επιλογή του Μπέικον που αρχικά προβλημάτισε το επιτελείο της ομάδας σαν σκέψη να ντυθεί στα πράσινα.

Υ.Γ Όσον αφορά το ΟΑΚΑ, πιθανώς ο Παναθηναϊκός να άργησε να εκδώσει την ανακοίνωση…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News