ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ! Λέτο, Βιγιαφάνες και... Σκόκο στον Παναθηναϊκό!

ΤΡΙΠΛΕΤΑ ΦΩΤΙΑ! Λέτο, Βιγιαφάνες και... Σκόκο στον Παναθηναϊκό!

Θέμα επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην Ελλάδα αλλά για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έχει σαν θέμα ιστοσελίδα της Αργεντινής που είναι κοντά στα πεπραγμένα της τωρινής του ομάδας, της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Βασιζόμενη σε πηγές από την Αθήνα η ιστοσελίδα προδικάζει επιστροφή του Σκόκο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού που θέλει να φτιάξει τριπλέτα-φωτιά με Αργεντίνους επιθετικούς.

[ads2]

Οι σχέσεις του Νάτσο Σκόκο με την τωρινή του ομάδα δεν είναι και στο καλύτερο σημείο αλλά τα προβλήματα έχουν να κάνουν και με τους φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι κατηγορούν τους παίκτες και τον Σκόκο για την κακή πορεία της ομάδας η οποία βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Και κάπου εκεί μπαίνει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αργεντίνο διεθνή ποδοσφαιριστή. Λέγεται μάλιστα σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα ότι ο Σκόκο έχει ήδη μιλήσει με ανθρώπους του Παναθηναϊκού στην Αργεντινή….

Ο Σκόκο αναμφισβήτητα θα ταίριαζε απόλυτα στα θέλω του «Στράμα» και αυτό που σκέπτεται να παίξει από την μέση και μπροστά.

bankasport.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News