Τρίωρο «μπλόκο» σε Μαρινάκη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Τρίωρο «μπλόκο» σε Μαρινάκη μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Ένα απίστευτο περιστατικό βγάζει στο «φως» το SDNA αναφορικά με την αποχώρηση του Βαγγέλη Μαρινάκη από το «Γ. Καραϊσκάκη» μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την επίσημη απάντηση της Θύρας 7 στην ΠΑΕ τη διαβάσατε. Η ανεπίσημη όμως ήταν ακόμα πιο ηχηρή, πιο αιχμηρή, πιο άμεση, πιο «οπαδική», από τις ανακοινώσεις που κατά καιρούς βγάζουν οι οργανωμένοι όλων των ομάδων. Γιατί δόθηκε στο γήπεδο.

Αυτοπροσώπως που λένε. Όταν η ανακοίνωση της ΠΑΕ εξεδόθη, άπαντες γύριζαν σπίτια τους. Ξαφνικά λοιπόν μερικές δεκάδες μηχανάκια πήραν τον δρόμο της επιστροφής για το φαληρικό γήπεδο. Παρατάχθηκαν έξω από τα επίσημα και περίμεναν τον Μαρινάκη να… συζητήσουν το θέμα.

Δεν είχαν πάρει πολύ ψύχραιμα το θέμα όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει κι από την ανακοίνωση που βγήκε Τρίτη πρωί ενώ είχαν ηρεμήσει μάλιστα. Φανταστείτε πως ένιωθαν Κυριακή βράδυ. Να μην τα πολυλογούμε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έφυγε από το γήπεδο μετά τις 2 το πρωί.

Ήταν μια νύχτα δύσκολη. Και πρωτοφανής από το 2010. Μια ακόμα απόδειξη ότι κανένας πρόεδρος, καμίας ομάδας δε μπορεί να τα βάλει με τον κόσμο, όσο δυνατός κι αν είναι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News