«Τριετές συμβόλαιο στον Χοσεϊνί - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»

«Τριετές συμβόλαιο στον Χοσεϊνί - Ενδιαφέρεται ο Παναθηναϊκός»

Ο Μαζίντ Χοσεϊνί φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Η τουρκική ιστοσελίδα karadenizgazete.com.tr αναφέρει ότι για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρονται τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και η Μπασακσεχίρ και η ΑΕΚ. Παράλληλα, η νυν ομάδα του, Τραμπζονσπόρ, κάνει προσπάθεια να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, καταθέτοντας προφορική πρόταση για νέο τριετές συμβόλαιο έναντι 900 χιλιάδων ευρώ ανά έτος.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Συνεχίζεται η αβεβαιότητα σχετικά με το μέλλον του Μαζίντ Χοσεϊνί στην Τραμπζονσπόρ. Εκτός από την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρεται και η Μπασακσεχίρ.

Η Τραμπζονσπόρ δεν θέλει να χάσει τον ποδοσφαιριστή και του έχει προτείνει συμβόλαιο για τρια χρόνια έναντι 900 χιλιάδων ευρώ ετησίως. Αυτή η πρόταση έχει κατατεθεί προφορικά και δεν θα υπάρξουν εξελίξεις αν δεν κατατεθεί και σε γραπτή μορφή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News